• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023: Valentin Ghiță cere 250.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu înghețată. Cum au reacționat Leii când i-au auzit propunerea

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023: Valentin Ghiță cere 250.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu înghețată. Cum au reacționat Leii când i-au auzit propunerea

Valentin Ghiță și-a deschis afacerea cu înghețată în urmă cu câțiva ani, iar totul a pornit de la câteva idei găsite în social media. Acesta a venit la Imperiul Leilor pentru a cere 250.000 de euro pentru 30% din businessul său.

Gallery

​La Imperiul Leilor totul e posibil, cât timp afacerea este una profitabilă. Valentin Ghiță știe acest lucru și a venit cu temele făcute la emisiune, pentru a-i face pe investitori să îi ofere 250.000 de euro pentru 30% din afacerea lui. După ce și-a susținut prezentarea, Leii au fost invitați să deguste produsele acestuia și să își dea o părere sinceră despre acestea.

 „Tu ai cerut 250.000 pentru dezvoltarea francizei, dar nu ne spui concret cum cheltui acești bani. Ce faci cu ei?”, au fost curioși Leii.

„Mi se pare că te cam încurci, nu știi sigur ce ai vrea să faci...”, a spus Cristina Bâtlan.

Mircea Căpățână cunoaște brandul și îl apreciază, însă este descurajat de faptul că tânărul nu este sigur de ce își dorește să facă cu banii pe care ar putea să îi primească de la investitori. Acesta l-a întrebat pe Dan Șucu dacă se alătură lui, însă rezultatul a fost unul negativ pentru Valentin:

„Dacă ai nevoie de ajutor, de sprijin, ghidaj, sunt lângă tine..dar de la această propunere, mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

„Pari un pic confuz de ceea ce vrei să faci și de aceea mă retrag”, a spus și Răzvan Raț.

Toți cei 5 Lei s-au retras, însă Valentin Ghiță a primit posibilitatea de a-și dezvolta afacerea în diverse locații ale investitorilor.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Valentin Ghiță de la Imperiul Leilor

Valentin Ghiță locuiește în București și a studiat la ASE pentru că știa că vrea să devină antreprenor încă de mic. Încă din timpul facultății, a lucrat într-o firmă ca asistent manager, iar la vârsta de 23 de ani, a devenit manager. După alți 4 ani, deținea deja procente în firmă. La 29 de ani, s-a certat cu proprietarul firmei și a demisionat. Cu banii economisiți, a hotărât să deschidă o simigerie într-un autobuz cu stil interbelic. Trebuie menționat că în 2012 centrul orașului nu era plin de simigerii. A încercat timp de doi ani să dezvolte acest business, dar a renunțat din cauza dificultăților de natură legislativă.

Apoi a încercat să își găsească o nouă direcție și, după ce a urmărit un videoclip pe Facebook, a decis să cumpere o plită pentru înghețată și produsele necesare. Pentru finanțarea acestui proiect, a obținut un împrumut de la fostul său șef, cu care s-a apropiat din nou. Pentru a accesa proiecte europene, a primit sprijin din partea tatălui său. El nu acceptă să aibă împrumuturi pe termen lung și încearcă să le returneze în cel mai scurt timp posibil.

Cu mama sa, a participat la un festival din Italia și au realizat vloguri împreună. Are și un frate arhitect, iar familia îl susține și îl încurajează în eforturile sale.

 

Valen

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni