• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Ioniță Ion nu a primit finanțare, însă Cristina Bâtlan a promis că îl va ajuta: „O să primești din ce în ce mai mulți pantofi, te ajut cu marketingul...”

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Ioniță Ion nu a primit finanțare, însă Cristina Bâtlan a promis că îl va ajuta: „O să primești din ce în ce mai mulți pantofi, te ajut cu marketingul...”

Ioniță Ion este un bărbat din Brașov care toată viața și-a practicat meserie pe care o cunoaște: cizmărie. Acesta a venit la Imperiul Leilor pentru a le cere investitorilor să îi finanțeze afacerea cu 30.000 de euro pentru 30% din compania sa.

Gallery

​Ion Ioniță își dorește să încalțe și să repare încălțămintea românilor de pretutindeni. Acesta activează în Brașov, acolo unde are atelierul său de îngrijire a pantofilor. Cu banii pe care ar putea să îi primească de la Imperiul Leilor, bărbatul își dorește să digitalizeze procesul de reparație.

După ce și-a prezentat afacerea, Leii au început să își dea cu părerea despre businessul lui Ion:

„Ești un om foarte bun, să știi. Se vede că ești muncitor. Lucrul ăsta pe care îl faci tu face parte din meseriile care au dispărut. Cred că trebuie să pui mai multă valoare pe ceea ce faci tu. Cred că ar trebui să iei minim 100 de euro pe fiecare reparație... România este o țară în care nu mai poți să trăiești cu 1000 euro pe lună încasări. Eu mă retrag, dar dacă vrei să te ajut cu ceva, sunt aici” , a spus Dragoș Petrescu.

Momentul așteptat de toată lumea a fost cel al Cristinei Bâtlan. Aceasta, cunoscând foarte bine industria de încălțăminte datorită brandului său, Musette, a știut clar ce să îl sfătuiască pe Ion Ioniță:

„Ion, mie îmi place ce faci și știu cât de mult muncești și cât de greu este să repari o pereche de pantofi. Ești fericit când reușești să îi repari? Cine sunt clienții tăi? Crezi că și-ar permite să plătească 200 de lei pe o reparație? Ești un om corect, Ion. Sunt foarte mulți oameni cu nevoi speciale, condiții speciale de încălțare... La noi dacă un pantof se strică, noi tot îl primim la reparat și e gratuit. O să te ajut să primești din ce în ce mai mulți pantofi, te ajut și cu marketingul, după ce vin la tine în atelier și văd cum repari. De la investiție, mă retrag”, a spus și Cristina Bâtlan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Ioniță Ion, cizmarul de la Imperiul Leilor

Asul din mâneca al lui Ion Ioniță este faptul că a fost plecat în Norvegia și a lucrat în Oslo, acolo specializându-se în domeniul reparațiilor de încălțăminte, ceea ce l-a dus la descoperirea unui adeziv pe care îl folosește și acum în afacerea sa. A ajuns în Norvegia pentru că și-a dat seama că trebuie să-și schimbe țara de rezidență. A lucrat într-o fabrică din Norvegia timp de 3 luni, după care a fost dat afară pentru că era cel mai în vârstă, dar acest lucru nu l-a descurajat.

Ion Ioniță este căsătorit și are 2 copii. Fiul său lucrează în domeniul IT, iar fiica sa a absolvit o facultate de administrare a afacerilor. Soția sa este, de asemenea, implicată în afacerea lor, coase la mașină și asamblează "fetele" pentru comenzi. Ei se specializează în produse pentru persoanele cu diferențe la picioare, cum ar fi un picior mai mic sau mai mare sau unul mai subțire sau mai gros.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni