• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • ”Momentul de cotitură care duce business-ul la următorul nivel” are loc în această seară, într-o nouă ediție, la Imperiul Leilor

”Momentul de cotitură care duce business-ul la următorul nivel” are loc în această seară, într-o nouă ediție, la Imperiul Leilor

”Momentul de cotitură care duce business-ul la următorul nivel” are loc în această seară, într-o nouă ediție, la Imperiul Leilor

Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care se redeschid ușile în show-ul în care produsele și serviciile care rezolvă o nevoie sunt prezentate de antreprenorii dornici să facă o schimbare în țară.

Gallery

Imperiul Leilor revine, de la ora 21:30, doar pe PRO TV și le oferă telespectatorilor șansa să descopere oamenii care pot fi un exemplu pentru generațiile viitoare. Cine va reuși și de această dată să-i convingă pe Investitori și să primească finanțarea mult dorită, descoperim în curând.

Opt oameni de afaceri care au scris istorie în domeniile lor. Patru dintre aceștia sunt gata să-și reia locul, Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată.

După discuții care vor scoate la iveală cele mai importante informații, cât și cifre relevante despre business-ul pe care-l au cei din fața lor, investitorii vor decide dacă vor să finanțeze din propriile lor resurse propunerea. Apoi, vor trece în următoarea etapă, cea în care alături de echipele lor, vor face verificările suplimentare de business care vor certifica informațiile prezentate.

În fața Leilor vor ajunge doi antreprenori care îi vor surprinde cu produsele prezentate: un faimos brand renaște, după o formulă franțuzească. ”Era parfumul mamei, o amintire, ca un sărut pe o frunte și o mângâiere”, va spune unul dintre cei doi, înainte de a-i invita pe Investitori să descopere produsele lor și să le ofere feedback-ul mult dorit. Dorința lor este una clară: ca această seară să fie ”momentul de cotitură care duce business-ul la următorul nivel”. Dacă va fi așa sau nu, aflăm curând.

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni