• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • În această seară, la Imperiul Leilor, Investitorii se vor afla față în față cu Regina Întunericului: ”trebuie să aibă emoții când mă văd”

În această seară, la Imperiul Leilor, Investitorii se vor afla față în față cu Regina Întunericului: ”trebuie să aibă emoții când mă văd”

În această seară, la Imperiul Leilor, Investitorii se vor afla față în față cu Regina Întunericului: ”trebuie să aibă emoții când mă văd”

Locul în care oamenii care au idei ce pot face diferența, ce pot schimba ceva cu adevărat în jurul lor își dau întâlnire își redeschide porțile, în doar câteva ore! De la 21:30, pe PRO TV, începe o nouă ediție din Imperiul Leilor, una în care telespectatorii vor avea ocazie să descoperi noi propuneri de afaceri care luptă pentru atenție și validare, dar și să primească sfaturi valoroase de la cei mai puternici investitori.

Gallery

Patru dintre aceștia sunt deja pregătiți să se așeze pe locurile lor: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Ceilalți, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată într-o căutare constantă a antreprenorilor care merită să fie remarcați.

După discuții care vor scoate la iveală cele mai importante informații, cât și cifre relevante despre business-ul pe care-l au cei din fața lor, investitorii vor decide dacă vor să finanțeze din propriile lor resurse propunerea. Apoi, vor trece în următoarea etapă, cea în care alături de echipele lor, vor face verificările suplimentare de business care vor certifica informațiile prezentate.

În doar câteva ore, în fața Leilor vine... Regina Întunericului și nu singură, ci însotiță de partenera ei de afaceri... moartea! ”Nu am niciodată emoții. Trebuie să aibă ei când mă văd pe mine. Am cea mai renumită firmă de servicii funerare din țară”, le va spune aceasta. ”Sunt o femeie puternică, într-o lume a bărbaților, am reușit să construiesc un imperiu. Nu am tarife standard, personalizez fiecare înmormântare. Mă ocup de absolut tot: de la mâncare, haine pe care le aleg eu, flori, eu fac toate aranjamentele. Conduc și limuzina. Fac și îmbălsămări”, va mai adăuga.

Cu ce propunere de afacere vine ea în fața Investitorilor și ce reacții va stârni, descoperim curând! Tot atunci, vom afla mai multe și despre motivele care au făcut-o să pornească în această lume dură, dar și ce o motivează să meargă mai departe.

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni