• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Theodor și Andrei Pocovnicu cer 80.000 de euro pentru startup-ul „Upfront”

Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Theodor și Andrei Pocovnicu cer 80.000 de euro pentru startup-ul „Upfront”

Theodor și Andrei Pocovnicu au înființat „Upfront”, o aplicație de întâlniri unde utilizatorii pot interacționa doar cu persoanele din același club sau bar în care se află.

Gallery

​Ceea ce o diferențiază de alte aplicații de întâlniri este faptul că oamenii pot interacționa și se pot vedea imediat după, deoarece se află în aceeași locație. Modelul lor de creștere este diferit, încercând să aducă valoare cluburilor/barurilor și să crească datorită parteneriatelor pe care le stabilesc. Oportunitățile B2B includ creșterea veniturilor cluburilor datorită interacțiunilor.

Ajunși în platoul emisiunii „Imperiul Leilor”, cei doi frați le-au cerut investitorilor 80.000 de euro pentru 10% din afacerea lor.

„Lumea e plină de cluburi, oamenii se distrează. Ceea ce nu îmi place la business-ul vostru, motiv pentru care mă retrag, este că nu sunt convins de modelul de business”, a spus Mircea Căpățînă.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Povestea „Upfront”

Theodor și Andrei Pocovnicu s-au mutat împreună când au plecat la facultate în Londra, lucru ce i-a apropiat și mai tare. Acolo au lucrat la primul lor start-up, Bebolt. Rezultatul cooperării foarte bune a fost crearea aplicației „Upfront”.

Andrei a fost primul care a mers la facultate în străinătate, la Warwick. Apoi, a urmat și Theo. Acum, Theo locuiește în București, iar Andrei în Tulcea, unde are un alt business, mai exact în domeniul construcțiilor, dar în fiecare weekend vine în București.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni