ß
„More Sushi” este un restaurant care dezvăluie, printr-un gust desăvârșit, secretele și tradițiile bucătăriei japoneze.
Gallery
Nadiya Bulat este fondatoarea „More Sushi”, un restaurant care colaborează cu producători din diverse țări. La Imperiul Leilor, antreprenoarea le-a cerut investitorilor 100.000 de euro pentru 10% din afacerea sa, dar și un împrumut de 200.000 de euro pentru a-și putea deschide următoarea locație.
„100.000 de euro pentru 20% din afacerea ta, plus acei 200.000 de euro ca împrumut, pentru trei ani. Dacă acei 200.000 nu vor fi returnați, se vor converti în acțiuni, alți 20%. Vă responsibilizează mai mult”, a spus Răzvan Raț.
Nadiya Bulat a avut, însă o contraofertă: „15% pentru 100.000 și în caz că nu dăm 200.000 în timp de trei ani, cedăm 25%”. Răzvan Raț a acceptat oferta antreprenoarei.
Nadiya Bulat și soțul său, Slava, s-au cunoscut acum 20 de ani în Chișinău. Slava lucra deja în România ca bucătar acum 7 ani, iar ea era pe atunci însărcinată, așa că a mai locuit un an în Chișinău.
După ce fetița a împlinit un an, s-au mutat definitiv în București și au deschis Nadasan, tot un restaurant de sushi. Având un partener la acest restaurant, care nu își dorea evoluția, Nadiya a creat „More Sushi” alături de soțul său, Slava.
Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus