• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Benu Cosmin, fondatorul „Grătar Sănătos”, a cerut o finanțare de 200.000 de euro

Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Benu Cosmin, fondatorul „Grătar Sănătos”, a cerut o finanțare de 200.000 de euro

Grătarul Sănătos, prima firmă din România și, conform datelor de la OSIM, din Europa, producătoare de combustibil bio pentru prepararea alimentelor pe grătar, a adus o inovație majoră în piața românească.

Gallery

​Benu Cosmin are 36 de ani și a venit la Imperiul Leilor pentru a le cere investitorilor 200.000 de euro pentru 25% din afacerea sa.

„Eu sunt fan grătar. Atunci când este o petrecere și avem grătarul eu sunt cel care controlează partea aceasta , deci știu foarte bine despre ce este vorba. Îți fac o ofertă. Dau acești 200.000 de euro, dar pentru 49% din business-ul tău”, a spus Răzvan Raț.

Fondatorul „Grătar Sănătos” a venit cu o contraofertă pentru investitor: „Pot merge până la 30% cu promisiunea că în primul an îți recuperezi toți banii”.

Urmărește în videoclipul de mai sus momentul complet

Povestea „Grătarului Sănătos”

Cosmin Benu a făcut cercetări intense pentru business-ul său, susținând că folosirea cărbunilor pentru grătar este foarte nocivă și a găsit o variantă alternativă și “eco”.

Tulpina de viță de vie reduce emisia de CO2 cu -35%, iar stiuletele de porumb cu -10%. Aceștia ar fi doi înlocuitori naturali ai cărbunilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni