• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cele mai tari momente de la Imperiul Leilor în ediția din 17 octombrie: ”Ești modelul de care are nevoie generația ta”

Cele mai tari momente de la Imperiul Leilor în ediția din 17 octombrie: ”Ești modelul de care are nevoie generația ta”

Cele mai tari momente de la Imperiul Leilor în ediția din 17 octombrie: ”Ești modelul de care are nevoie generația ta”

Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care, pe PRO TV, începe o nouă ediție a show-ului în care ideile originale, cele care pot aduce îmbunătățiri reale, își găsesc locul și șansa la dezvoltare. Imperiul Leilor revine, de la 21:30, și oferă telespectatorilor ocazia de progres prin învățarea de la cei care și-au făcut curajul de a veni în fața investitorilor. Ca de fiecare dată, antreprenorii care vor demonstra că merită cu adevărat, vor primi sfaturi valoroase și finanțări pe măsură.

Patru dintre investitori sunt gata să-și reia locul, Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Alți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată. Împreună, cei opt sunt gata să ofere noi lecții valoroase pentru toți cei curioși.

Gallery

​După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate.

Un tânăr care vine din ”una dintre cele mai mari familii de pescuit la marea Neagră” va prezenta o afacere specifică locului. ”Ce visam noaptea, acum trăiesc. Știu care-i scopul”, spune acesta. La ce a muncit în ultimii ani și ce-i va face pe investitori să-i spună: ”ești modelul de care are nevoie generația ta” și ”viitorul României mi-aș dori să fie în tineri ca tine”, aflăm curând.

Tot atunci vom descoperi și un grup de tineri care au format un hub de robotică care să ofere un viitor mai bun cetățenilor din Valea Jiului: ”Multă lume nu știe ce să facă cu viitorul, foarte multă lume fuge deoarece nu găsește locuri de muncă”. Cum arată proiectul lor și ce părere vor avea Leii despre asta, urmărim diseară.

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.  

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni