• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 10 octombrie 2023. Investitorii au testat mănușa de box inteligentă a lui Paul Goicov

Imperiul Leilor, 10 octombrie 2023. Investitorii au testat mănușa de box inteligentă a lui Paul Goicov

Paul Goicov are 40 de ani și practică arte marțiale. La Imperiul Leilor, el le-a prezentat investitorilor mănușa de box inteligentă.

Paul își dorește să producă mai multe mănuși de box, care pot transmite, pe un dispozitiv electronic, date despre performanța sportivului. El a cerut 100.000 euro pentru 10% din companie. Daniel Mischie, Mircea Căpățînă și Răzvan Raț au testat produsul în platou. (vezi materialul video de mai sus)

Gallery

​Investitorii i-au apreciat produsul, dar nu i-au acceptat oferta.

„Trebuie să-ți refaci puțin viziunea și planul de afaceri și să înțelegi care este direcția pe care o poți monetiza din businessul acesta. Tu să te duci doar cu acest soft de competiție, să nu te limitezi în a vinde mănuși sau a pune senzori în niște mănuși. Ai o intenție bună, dar de la investiție mă retrag”, i-a spus Cristina Bâtlan. 

Manușile de box inteligente sunt dotate cu senzori care comunică prin bluetooth cu aplicația de mobil și măsoară forța, viteza și numarul de lovituri. Paul a dezvoltat acest produs timp de 18 luni, iar în decembrie 2021 a lansat primul lot de 100 de unități. A vândut 60 până în aprilie 2022. 

Povestea antreprenorului Paul Goicov

Paul Goicov s-a născut în Deda, jud. Timiș. A crescut fără tată de la 6 luni, pentru că părinții s-au despărțit. Pentru că zona în care locuia era periculoasă, iar unchiul lui era boxer profesionist, mama l-a dat la înscris la Arte marțiale de la 6 ani. Unchiul lui fusese plecat cu sportul în SUA, a fost modelul lui. Cu tatăl natural nu s-a întâlnit niciodată.

El spune că sportul l-a disciplinat.  Paul este campion la Kickbox si Taekwondo, are 25 meciuri la kickbox amator și 5 meciuri la profesioniști. Este vicepreședite la clubul de kickbox la care a activat. S-a lăsat de competiții acum 7 ani, când s-a focusat pe business.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni