ß
Lucian Bouleanu este un afacerist care construiește case în Franța. A venit la Imperiul Leilor deoarece își dorește un partener pentru inovația sa: sistemul Polistibrick. Această afacere este benefică în domeniul construcțiilor deoarece execută patru operații necesare pentru ridicarea unei locuințe.
Lucian a venit la Imperiul Leilor extrem de încrezător în afacerea lui, punctând faptul că este unicat în lume. Acest lucru a ridicat câteva semne de întrebare în rândul Leilor, însă l-au lăsat să își prezinte proiectul:
„Este unic în lume!”, a spus Lucian atunci când explica proiectul.
Gallery
Acesta a cerut 500.000 de euro pentru 10% din afacerea sa, moment în care Leii s-au întrebat ce este unic în această afacere.
„Lucian, tu vinzi case sau cărămizile astea revoluționare?”, a fost întrebarea lui Mircea Căpățână.
În urma explicațiilor, Cristina Bâtlan s-a arătat interesată de afacerea lui Lucian:
„Foarte tare mi se pare! Calitatea asta e mult mai bună”, a spus Cristina Bâtlan.
Leii au fost extrem de încântați de afacerea Polistibrick, prezentată de Lucian Bouleanu, motiv pentru care i s-au făcut oferte:
„Eu pot să îți fac ofertă de 500.000 euro pentru 30% din companie”, a spus Dan Șucu.
Mircea Cătpățână, deși a fost încâtat de ideea lui Lucian, a preferat să se retragă din investiții.
„O să fiu și eu în afacere cu domnul Șucu, dacă ești de acord”, a spus Răzvan Raț.
Cristina Bâtlan și Wargha Enayati s-au unit și ei la rândul lor și au decis să îi ofere 500.000 de euro pentru 30% din afacere:
„Ai nevoie de noi pentru că ai nevoie de viteză ca inovația ta să ajungă la toți constructorii! Condiția noastră pentru tine este să te întorci din Franța și să lucrezi aici, alături de noi”, a spus Cristina Bâtlan.
Lucian Bouleanu a decis, într-un final, să facă o contraofertă și să meargă mai departe alături de toți cei patru lei pentru 500.000 de euro și 30% din companie:
„Eu vă vreau pe toți 4, cu condiția ca toți să veniți cu potential.”, a spus Lucian.
Astfel, el a ales să bată palma alături de cei 4 Lei.
Lucian Bouleanu s-a născut în Bălș, în apropiere de Craiova. El este cel mai mic din familie, având doi frați și o soră. Relația sa cu părinții și frații nu este foarte strânsă, iar el le reproșează părinților că nu au făcut eforturi mai mari pentru a menține o familie unită. Cu toate acestea, părinții săi locuiesc acum în casa lui, iar când vin în România, vizitează familia soției.
Lucian a avut ca model în viață pe bunicul său, cel mai renumit constructor din zona Craiova, care a ridicat cele mai multe case din comuna lor, Iancu Jianu. La vârsta de 8 ani, tatăl său a vândut apartamentul cu patru camere unui văr, care nu i-a restituit banii, astfel că au fost nevoiți să se mute și să locuiască în casa bunicului. Această perioadă a determinat o schimbare în percepția lui Lucian față de tatăl său.
Lucian a început să lucreze pe șantier încă de la vârsta de 9 ani, alături de bunicul său. Se întorcea acasă de la șantier și în weekenduri, ajuta la fabricarea și repararea cuptorului de pâine. Mama și bunica îl certau pentru acest lucru, încă de la vârsta de 10 ani. Cu toate acestea, acestă experiență a fost unică, iar bunicul său a construit o mare parte din zona Iancu Jianu și a satelor învecinate. Inspirat de bunicul său, Lucian a ales să urmeze aceeași cale.
În Montesson, Franța, Lucian construiește o varietate de clădiri și lucrează cu români și senegalezi. La momentul actual, are cinci angajați. În 2014, a construit un butic pentru celebrul rapper francez Maitre Gims pe strada Rue Tiquetonne din Paris, care este cunoscută pentru centrul său vibrant. De asemenea, a contribuit la construirea unui concept store pentru Vortex, tot în Paris.
Mai presus de bani, Lucian își dorește un partener competent și un bun manager pentru afacerile sale.