• Emisiuni
  • Groapa
  • Cine este Shogunul, noul personaj din serialul „Groapa”, interpretat de Adrian Titieni

Cine este Shogunul, noul personaj din serialul „Groapa”, interpretat de Adrian Titieni

Cine este Shogunul, noul personaj din serialul „Groapa”, interpretat de Adrian Titieni

În cel de-al treilea episod al serialului „Groapa”, își face apariția un personaj interesant, care va schimba cursul evenimentelor. Shogunul, interpretat de actorul Adrian Titieni, se prezintă drept mediator. Rolul lui este de a rezolva conflictul dintre Franco și familia Vlahu. 

După ce se întoarce acasă, Sasha dă dovadă de un caracter puternic și reușește să se impună în fața fratelui mai mare, Vali. Mama, Zina, vede în el un adevărat lider și îi încredințează conducerea afacerilor de familie, dar și preluarea unei sarcini mult mai dificile - lupta cu Franco, interlopul care și-a făcut apariția în oraș. Chiar dacă a lipsit mai mulți ani de acasă, legăturile de sânge își spun cuvântul, iar Sasha este mai hotărât ca ordicând să rezolve toate problemele familiei. 

El consideră că este necesar un armistițiu între părți, iar mama sa este de aceeași părere. 

„Ne trebuie un mediator”, va spune doamna Zina. 

„Unul pe care să-l respecte ambele părți”, adaugă Sasha. 

„Shogunul?”, propune Sile Sută. 

Atât Sasha, cât și oamenii de încredere ai lui Sandu Vlahu au căzut de acord ca să-l cheme pe Shogunul la negocierile cu Fraco.

Cum a decurs întâlnirea poți vedea în materialul video de mai jos. 


Adrian Titieni, în vârstă de 60 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, cu o carieră impresioanantă. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului Doctorului Crișan din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenții”. A fost Rector UNATC până în martie 2016. Din septembrie 2023, actorul a fost desemnat manager interimar al Teatrului Odeon. În film a debutat în 1984, în „Pas în doi”, în regia lui Dan Pița, iar de atunci, până în prezent, are aproape 120 de roluri în film și televiziune.

Sursă foto: captură video PRO TV

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni