• Emisiuni
  • Groapa
  • Dacă ai ratat cel de-al doilea episod „Groapa”, urmărește acum cele mai tari secvențe!

Dacă ai ratat cel de-al doilea episod „Groapa”, urmărește acum cele mai tari secvențe!

Dacă ai ratat cel de-al doilea episod „Groapa”, urmărește acum cele mai tari secvențe!

„Groapa”, cel mai nou serial de la PRO TV, le promite telespectatorilor multă acțiune, suspans, dar și o poveste de iubire cum rar mai întâlnim. Dacă ai ratat cel de-al doilea episod, urmărește acum cele mai tari momente și fii la curent cu evenimentele care se petrec în rândul membrilor familiei Vlahu!

Serialul „Groapa” a fost lider absolut de audiență la debut, în data de 16 septembrie. Telespectatorii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu. Chiar din primul episod, soții Zina și Sandu Vlahu trec printr-un moment extrem de dureros- moartea fiului lor, Grigore. 

Dacă ai ratat cel de-al doilea episod, urmărește AICI cele mai tari momente și vezi ce se întâmplă acum cu Sasha, fiul lui Sandu Vlahu care încearcă cu disperare să își salveze familia mult iubită.

GROAPA revine cu cel de-al treilea episod sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pe PRO TV. Povestea familiei Vlahu poate fi urmărită în avans pe VOYO. 

Acum a venit momentul să aflăm ce se întâmplă, de fapt, cu povestea de dragoste dintre Alma și Sasha, ce plan malefic are Franco, dar și cum vor decurge lucrurile între membrii familiei Vlahu și cei care o slujesc!

GROAPA – Familia e totul

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni