• Emisiuni
  • Groapa
  • Tiberiu Dobrică, despre rolul lui Tibi Meclă pe care îl joacă în „Groapa”. „Intră în această lume a mafiei brusc, direct în miez”

Tiberiu Dobrică, despre rolul lui Tibi Meclă pe care îl joacă în „Groapa”. „Intră în această lume a mafiei brusc, direct în miez”

Tiberiu Dobrică, despre rolul lui Tibi Meclă pe care îl joacă în „Groapa”. „Intră în această lume a mafiei brusc, direct în miez”

Serialul Groapa i-a cucerit pe telespectatori cu povestea sa învăluită în mister, primul episod fiind lider de audiență. Cei de acasă urmează să descopere, treptat, toate personajele care vor interacționa cu acest univers al familiei Vlahu. Printre acestea se numără și „Tibi Meclă”, interpretat de tânărul actor Tiberiu Dobrică. 

Tiberiu Dobrică a absolvit Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti”, secția actorie în 2018, apoi intră la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte. A debutat ca actor, în timpul liceului, în serialul „Valea mută” (2016), unde a jucat alături de Emilian Oprea, Mihai Călin și Rodica Lazăr. Ulterior a mai apărut în alte două filme: în producția italiană „Villetta con ospiti” (2020) și „Imaculat”(2021). 

Tiberiu Dobrică spune că s-a integrat foarte bine în echipa serialului „Groapa”, încât pare că face parte dintr-o familie. Iată ce detalii a dat despre personajul lui: 

„Personajul meu, Tibi Meclă, este un tip foarte interesant de băiat, care prin prisma „misiunilor” pe care le primește intră în această lume a mafiei brusc, direct în miez, transformându-se rapid în bărbat. E un rol interesant, personajul are atât ceva pozitiv, cât și negativ, cum se întâmplă în cazul fiecăruia dintre noi. M-a amuzat inițial numele personajului, pentru că în viața reală mă cheamă Ioan Tiberiu, dar toată lumea îmi spune Tibi, iar porecla „Meclă”, trebuie să recunoaștem, că te duce într-o zona comică, pe care el o și are pe undeva în anumite episoade. Altfel, Meclă învață ce înseamnă să câștigi încrederea celor din jurul tău și definiția devotamentului”, a declarat el într-un interviu pentru ciao.ro

Cine este Tibi și cum va interacționa acesta cu Sasha, aflăm din episodul 2 al serialului Groapa, în 23 septembrie, de la ora 20:00, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO


 

Sursă foto: PRO TV, Instagram/ tiberiu_dobrica_official
Vezi și: 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni