• Emisiuni
  • Groapa
  • Emilian Oprea, detalii din culisele serialului „Groapa”. Cum s-a pregătit pentru rolul interlopului Franco Pascu

Emilian Oprea, detalii din culisele serialului „Groapa”. Cum s-a pregătit pentru rolul interlopului Franco Pascu

Emilian Oprea, detalii din culisele serialului „Groapa”. Cum s-a pregătit pentru rolul interlopului Franco Pascu

GROAPA este serialul care va ține telespectatorii în suspans, începând cu 16 septembrie, la PRO TV și VOYO. Producția ilustrează viața dură a mafiei. Dincolo de răzbunările sângeroase, vom vedea relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Emilian Oprea interpretează rolul lui Franco Pascu, un interlop misterios care va duce o luptă cu familia Vlahu. 

Într-un interviu pentru PRO TV, Emilian Oprea a dat câteva detalii despre personajul lui, dar și despre relațiile cu colegii pe platoul de filmare.

Cu ce sentiment ai intrat în acest proiect și ce ne poți spune despre personajul tău?

Este un nou rol negativ de care eu mă bucur foarte tare. Îmi place foarte mult. Când am citit primele patru episoade, m-am speriat așa un pic de el, pentru că este foarte furios, abia apoi am înțeles ce e în spatele lui și ce traume duce personajul. Are însă și multe momente cu partenerul lui, cu Beni, care detensionează atmosfera. Am filmat și momente amuzante. Serialul este foarte frumos, cu multe lucruri neașteptate. Și noi descoperim pe parcurs transformările prin care trec persoanjele. Și pe noi, actorii, ne ține în suspans. Încă nu știm totul despre acest Sandu Vlahu și câte secrete are. 

Cum te-ai pregătit pentru acest rol? Ai avut vreun model de inspirație? 

Având experiența de la „Vlad”, știu că producătorii se vor îndepărta de varianta turcească. N-am urmărit-o. Singurele lucruri de care nu prea știam, apropo de documentare, au fost despre consumul de cocaină și toate lucrurile astea.  


 

Cum v-au primit oamenii din Giurgiu și cum este atmosfera pe platoul de filmare?

Oamenii sunt foarte entuziasmați. Ne respectă treaba, sunt foarte înțelegători cu noi. Câns se aude motorul - „acțiune!”, toată lumea se oprește. Sunt foarte drăguți. Tot timpul ne întreabă dacă mai stăm, când mai venim. Nicu Mihoc și-a luat acolo o locuință, s-a integrat bine. Merge la piață, la restaurante. E de-al lor, de acolo (râde). I-am și spus: „După ce se difuzează primul episod, nu cred că mai ieși tu așa ușor la piață și să mai ai timp să mai faci și piața”. Pe Nicu îl știam din teatru, e un actor fenomenal. Răzvan Oprea îmi este coleg la Teatrul Național. Pe Daniel și pe Teona îi știam, dar nu am jucat niodată cu ei. Am lucrat cu Tudor Istodor în teatru și a fost o bucurie să ne reîntâlnim aici, mai ales că avem multe secvențe împreună. E o atmosferă de familie.

 

Sursă foto: PRO TV
Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa