• Emisiuni
  • Groapa
  • Povestea încărcată de suspans din primul episod GROAPA i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! 

Povestea încărcată de suspans din primul episod GROAPA i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! 

Povestea încărcată de suspans din primul episod GROAPA i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! 

Serialul a fost lider absolut de audiență la debut! 

Dragoste. Trădare. Afaceri de familie. Intrigi. Dorința de a avea mai mult, deși aparent ai totul. Trăiri duse la extrem. A început GROAPA, cel mai așteptat debut al unui serial din această toamnă. Iar românii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu, din modul în care aceștia au trecut de la extazul de a fi cei mai puternici la agonia de a-și pierde copilul, dar și din cum o simplă relație de iubire se poate transforma într-o poveste care îți schimbă tot viitorul. 

Serialul fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:21. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.1 puncte de rating și 21.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 14.6% share. În minutul de aur, la ora 20:20, peste 1.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.  

”Ce rost are să plângi din cauza unui bou pe care nu-l cunoști?”, ce întrebare simplă i-a adresat Sasha Almei, după primul lor conflict. Ce nu știau atunci? Că în doar câteva ore, totul urma să ajungă la acea întrebare mult așteptată din parcursul unei relații: ”Vrei să fii soția mea?”. Va fi oare suficient acel ”DA” pentru un viitor plin de iubire? Sau haosul realității din viața lui Sasha va dezbina totul?

În timp ce un cuplu se unea pentru prima dată, altul afla o veste dură: că unul dintre copii a murit! Însă o familie atât de puternică precum Vlahu are voie să sufere, să arate că există pierderi? NU! Iar Zina le-a amintit asta tuturor: ”O să ținem durerea în noi. Când ieșim pe ușa aia, să nu văd o lacrimă. Durerea nu se arată”. Ce nu știa atunci? Că în doar câteva ore, soțul ei, cel dur, cel care avea totul așezat, urma să sufere cea mai mare cădere a vieții lui de până acum. 

E vremea să aflăm ce se întâmplă: unde a plecat Sasha și cum va reacționa Alma, ce se va întâmpla cu Sandu, cum va continua planul lui Franco. GROAPA revine sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pe PRO TV. Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

GROAPA – Familia e totul

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa