• Emisiuni
  • Groapa
  • Teona Stavarachi, despre scenele de amor cu Daniel Nuță din serialul Groapa. „M-au luat așa niște emoții...”

Teona Stavarachi, despre scenele de amor cu Daniel Nuță din serialul Groapa. „M-au luat așa niște emoții...”

Teona Stavarachi, despre scenele de amor cu Daniel Nuță din serialul Groapa. „M-au luat așa niște emoții...”

Serialul „Groapa”, un proiect plin de acțiune și mister, promite să aducă telespectatorilor momente de neuitat. Primul episod va putea fi urmărit sâmbătă, 16 septembrie, de la 20.00, pe PRO TV și VOYO. Teona Stavarachi și Daniel Nuță sunt actorii în rolurile principale, care vor aduce în fața telespectatorilor o frumoasă poveste de dragoste, care este pusă la încercare. 

Teona Stavarachia a povesit, într-un interviu pentru playtech.ro, despre una dintre cele mai mari provocări ale rolului jucat în Groapa. Actrița a mărturisit că a avut emoții mari la scenele de dragoste cu Daniel Nuță, dar echipa a ajutat-o foarte mult. „Nu, nu a fost neapărat vorba de repetiții. A fost într-adevăr o provocare, pentru că eu nu am mai făcut asta înainte și când am văzut că trebuie să fac asta, m-au luat așa niște emoții și am zis: oh, Doamne, oare cum o să fie? Dar s-a dovedit a fi foarte bine, pentru că toată echipa a fost foarte relaxată, foarte profi, toată lumea m-a ajutat, inclusiv Daniel care a fost super grijuliu și așa mai departe și până la urmă am trecut cu brio și sunt chiar ok acum”, a declarat actrița. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @groapaserial

Într-un interviu pentru PRO TV, Teona a dat câteva detalii despre personajul pe care îl interpretează în „Groapa”. 

„E cumva aproape de mine, prin energia ei. Este o fată naivă, dar hotărâtă. Nu e o poveste așa departe de mine, așa că m-am apropiat de el destul de repede ( n.r. de acest rol), mai ales că mi-a plăcut foarte tare și mi-am dorit foarte mult să fiu aici. A fost greu pentru că îmi propun eu foarte multe”, a spus actrița. 

Vezi și: Care este atmosfera pe setul noului serial GROAPA, de care vă puteți bucura din 16 Septembrie pe PROTV si pe VOYO!



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa