• Emisiuni
  • Groapa
  • Tudor Istodor, despre rolul pe care îl joacă în serialul GROAPA: „Vali e un prințișor, care își dorește să aibă puterea”

Tudor Istodor, despre rolul pe care îl joacă în serialul GROAPA: „Vali e un prințișor, care își dorește să aibă puterea”

Tudor Istodor, despre rolul pe care îl joacă în serialul GROAPA: „Vali e un prințișor, care își dorește să aibă puterea”

GROAPA este serialul care va ține telespectatorii în suspans, începând cu 16 septembrie, la PRO TV și VOYO. Producția ilustrează viața dură a mafiei. Dincolo de răzbunările sângeroase, vom vedea relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Tudor Istodor va interpreta rolul lui Vali, unul dintre fiii lui Sandu Vlahu (Nicu Mihoc). 

Într-un interviu pentru PRO TV, Tudor Istodor a dat câteva detalii despre personajul lui, dar și despre relațiile cu colegii pe platoul de filmare.


Cu ce sentiment ai intrat în acest proiect. Ce așteptări ai?

Un sentiment foarte bun. Încerc să nu am așteptări niciodată, să mă las surprins de rezultat, dar sincer îmi doresc foarte mult să fie un serial de referință pentru noi.

Povestește-ne mai multe despre rolul pe care îl joci în serialul „Groapa” și cum te-ai pregătit pentru a intra în personaj

Vali e un prințișor, atent la cum se îmbracă, atent la oamenii din jur, își dorește să aibă puterea, își dorește să conducă, dar nu reușește, din multe motive. Dar nu se lasă bătut. Are și o doză de siguranță, și o doză mare de nesiguranță, îi merge mintea pentru a ieși din cele mai la limită situații, și câteodată drumul spre iad e pavat cu cele mai bune intenții. E un personaj foarte complex, aproape toate situațiile pe care le am de jucat sunt la limită, deci provocarea e mare, dar îmi place de mor să joc genul ăsta de personaje.

Cum este atmosfera pe platoul de filmare ? 

Deja ne-am închegat destul de bine. Fiecare știe ce are de făcut, oamenii sunt profesioniști, dar și calzi, volumul de muncă e mare, dar când ai în jur oameni pasionați de ceea ce fac, munca se transformă în plăcere.

Dintre actorii din distribuție, cine te-a surprins cel mai tare? Și de ce?

Alex Conovaru - împărtășim aceleași guilty pleasure-uri muzicale.

De ce crezi că ar trebui să se uite telespectatorii români la serialul „Groapa”?

Pentru că e cu mine! :) mă rog, și scenariul bine scris, imaginea excelentă, regizorii foarte buni, actorii minunați, locațiile de vis, toată lumea e pasionată de ce face.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Giurgiu, orașul în care au loc filmările?

Țânțarii. Care te străpung prin trei straturi de autan, și haine groase pe tine.

Care este motto-ul după care te ghidezi în viață?

Dacă tot nu poți cunoaște tot în viața asta, măcar du-te până în pânzele albe cu lucrurile care îți plac.
 

Tudor Istodor este cel mai mare copil al actriței Maia Morgenstern din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor (1983-1999). Tudor are 39 de ani, iar în 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, secţia Actorie. 

 


Sursă foto: PRO TV, Instagram/ groapaserial,  tudoristodor

Primul episod al serialului „Groapa” va putea fi urmărit sâmbătă, 16 septembrie, de la 20.00, pe PRO TV ȘI VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa