• Emisiuni
  • Groapa
  • Răzvan Oprea, despre personajul pe care îl interpretează în serialul GROAPA: „Are umor involuntar, dar el nu vrea să fie comic deloc”

Răzvan Oprea, despre personajul pe care îl interpretează în serialul GROAPA: „Are umor involuntar, dar el nu vrea să fie comic deloc”

Răzvan Oprea, despre personajul pe care îl interpretează în serialul GROAPA: „Are umor involuntar, dar el nu vrea să fie comic deloc”

GROAPA prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei. Dincolo de răzbunările sângeroase, telespectatorii vor urmări relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Răzvan Oprea va interpreta rolul lui Beni, omul de încredere și prietenul lui Franko (Emilian Oprea).

Cum v-au primit oamenii din Giurgiu și cum s-au desfășurat filmările până acum?

S-a filmat foarte mult până acum. Am petrecut pe platou și multe nopți, dar e frumos. E un lucru frumos, este profesia pe care mi-am ales-o și o fac cu mare plăcere. În Giurgiu mereu e o mulțime de oameni în jurul platoului. Filmăm în oraș, avem figurație foarte multă adusă chiar din Giurgiu. Unii vor să fie doar acolo. Întotdeauna există o atenție asupra noastră și una pozitivă. Sunt aici niște imagini extraordinare, ai Dunărea, portul, este o atmosferă specială. Din punct de vedere al imaginii, al felului în care joacă actorii, vă spun sigur că nu a mai fost un asemenea serial în România. Este foarte mult conrapunct, ceea ce uneori le lipsește unor producții românești, sunt liniare. Aici este acțiune, suspans, tot aștepți să se întâmple ceva. 

Cum este personajul pe care-l interpretezi în serial și ce ne poți spune despre parteneriatul cu Franko, interpretat de Emilian Oprea?

Beni este partenerul și șoferul lui Franko.O să descoperiți un cuplu foarte savuros, de care publicul se va îndrăgosti. Sperăm să ținem sus audiențele. Beni este un personaj care nu lipsește din niciun film din lumea asta. Este vorba de un „bad guy” (băiatul rău) care are umor involuntar, dar el nu vrea să fie comic deloc. Nu vrea să stârnească zâmbete. Este un tip care acționează, care își dorește foarte mult să convingă și să facă lucrurile cum trebuie. 

Ce mesaj le transmiți telespectatorilor? 

Să stea cu ochii pe serialul Groapa și, evident, pe personajul meu, Beni. 


Află mai multe detalii în materialul video de mai jos: 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa