• Emisiuni
  • Groapa
  • PROMO Scene incendiare cu Daniel Nuță și Teona Stavarachi în noul serial de la PRO TV, „Groapa”!

PROMO Scene incendiare cu Daniel Nuță și Teona Stavarachi în noul serial de la PRO TV, „Groapa”!

PROMO Scene incendiare cu Daniel Nuță și Teona Stavarachi în noul serial de la PRO TV, „Groapa”!

Serialul „Groapa”, un proiect plin de acțiune, mister, suspans și multă pasiune, începe toamna aceasta la PRO TV și promite să aducă telespectatorilor momente de neuitat!

Daniel Nuță, Teona Stavarachi, Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru și Emilian Oprea se numără printre actorii care vor apărea în cel mai nou serial de la PRO TV! Telespectatorii vor intra într-o lume nemaivăzută și vor simți adrenalină, suspans și pasiune începând cu sâmbătă, 16 septembrie, de la 20.00, pe PRO TV ȘI VOYO. 

O adevărată supriză a producției este, fără îndoială, cântărețul Andrei Bănuță, fiind rolul lui de debut într-un serial TV.

„Acolo joacă oameni extraordinari... Mă uit când joacă ei, eu stau după un colț așa și mă uit să învăț. (...) Îmi place de înnebunesc. Mă cheamă Denis în serial și Denis este un băiat care seamănă cumva cu mine, din anumite puncte de vedere. Mie îmi place foarte mult să fac asta, adică sper să ajungă și să treacă de sticla asta faptul că eu chiar o fac din toată inima. Deci nu mă așteptam să-mi placă atât de mult. De abia aștept să vedeți ce o să se întâmple cu personajul meu și cu toate personajele din serialul GROAPA, pe care îl puteți urmări din toamnă pe PRO TV”, a declarat Andrei. 

Un moment care i-a pus pe jar pe telespecatatorii nerăbdători să urmărească serialul Groapa este cel cu Daniel Nuță și Teona Stavarachi. Serialul are și o poveste de dragoste pasională, cei doi actori fiind protagoniștii unor scene de dragoste fierbinți. Urmărește PROMO mai jos:



Toamna aceasta, trăiești toate emoțiile pe PRO TV și VOYO!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa