• Emisiuni
  • Groapa
  • Însetat de dorința de răzbunare, Sașa a încercat să țină totul sub control, într-un nou episod lider de audiență! „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” continuă săptămâna viitoare

Însetat de dorința de răzbunare, Sașa a încercat să țină totul sub control, într-un nou episod lider de audiență! „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” continuă săptămâna viitoare

Însetat de dorința de răzbunare, Sașa a încercat să țină totul sub control, într-un nou episod lider de audiență! „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” continuă săptămâna viitoare

Conflicte, răzbunări, putere, iubire, fugă, regăsire. Sentimente din cale afară de complicate și greu de explicat. O viață care s-a schimbat total, pe repede înainte. Înapoi în GROAPA. Ediția TV a fost pe primul loc în clasamentul preferințelor, iar serialul continuă săptămâna viitoare cu două noi episoade, la PRO TV și pe VOYO!

Într-un moment de sinceritate absolută, departe de familie și de a se simți protejați, Alma și Sandu și-au făcut unele dintre cele mai neașteptate declarații. În ciuda faptului că noul ei socru este convins că fata este extrem de iubită și apreciată de Sașa, aceasta vrea să-i amintească omului că soțul ei merită ceva mai bun decât ce-i oferă familia: ”Tot ce-ți dorești e să fie ca tine. N-a vrut niciodată să fie ca tine, asta urăște cel mai mult”.

Ar trebui să-ți mulțumesc, mi-ai arătat în sfârșit cine sunt. M-am prefăcut că sunt altfel, cineva mai bun. Am văzut cine sunt cu adevărat – Sașa Vlahu, copilul lui Sandu Vlahu”, i-a spus eroul lui Boian, în momentul în care pistolul s-a îndreptat spre acesta. Uneori când moartea pare singurul răspuns, ies la iveală cele mai vii sentimente. Chiar dacă iubirea l-a oprit din a lua o decizie atât de dură, soarta încă se scrie!

Gallery

Cel de-al nouălea episod a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 24:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.8 puncte de rating și 15.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.5 puncte de audiență și 14.3% share.

Ce rol joacă Franco în trecutul lui Mari? Cât de mare poate fi impactul acestuia asupra vieții fetei? Ce pericol le pândește pe femeile din familia Vlahu în casa care cândva le-a fost adăpostul plin de siguranță? Tot mai multe întrebări își pot găsi răspunsul! Doar câteva episoade rămase până la finalul primului sezon!

Nu ratați Înapoi în GROAPA. Ediția TV, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!  

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni