• Emisiuni
  • Groapa
  • Tudor Istodor despre Vali Vlahu: „Dorința de a câștiga puterea, îl poartă prin transformări totale”. Înapoi în GROAPA. Ediția TV, un nou episod, de la 21:30, la PRO TV!

Tudor Istodor despre Vali Vlahu: „Dorința de a câștiga puterea, îl poartă prin transformări totale”. Înapoi în GROAPA. Ediția TV, un nou episod, de la 21:30, la PRO TV!

Tudor Istodor despre Vali Vlahu: „Dorința de a câștiga puterea, îl poartă prin transformări totale”. Înapoi în GROAPA. Ediția TV, un nou episod, de la 21:30, la PRO TV!

O poveste care se complică la fiecare pas. Mai multe mistere și semne de întrebare despre familia Vlahu, Franco și toți cei care-i înconjoară. Înapoi în GROAPA. Ediția TV le aduce celor de acasă un univers încărcat, în care emoțiile ating cote înalte. De la 21:30, serialul revine cu un nou episod, la PRO TV, iar pentru Sașa, eroul central, acțiunea se complică tot mai mult, iar viața îi este pusă la risc!

Aseară, finalul i-a lăsat pe cei de acasă cu multe semne de întrebare! Vali a plecat din club spre hotel cu un bărbat, deși acasă, Manuela îl aștepta pentru o seară în doi, Franco a început să resimtă tot mai puternic stările interioare din ultimele zile și trecutul pare că vine după el, Sașa pare că se află într-un pericol imens, iar Alma este tot mai decisă că locul ei nu este lângă familia soțului. Ce se va întâmpla mai departe? Aflăm în doar câteva ore!

Primele informații le oferă chiar Tudor Istodor, actorul care-l interpretează pe Vali Vlahu: ”Aseară, l-ați văzut pe Vali într-o ipostază surprinzătoare, aș putea spune. Dar, în fapt, dacă îl privim pe “Prinț” de la început și până acum, cred că v-ați obișnuit cu faptul că, la el, normalul nu există și că dorința de a câștiga puterea, care din punctul lui de vedere i se cuvine, îl poartă prin transformări totale. Cum reacționează la șantaj? Ce este capabil să mai facă pentru a-și ascunde secretele? O să vedeți încă o dată în această seară! Tot atunci, o să descoperiți noi momente din relația cu Manu, soția lui, la fel de avidă de influență, dar și cu Franco, acest dușman – prieten pe care trebuie să-l confrunte pentru a-l câștiga total de partea lui”.  

Dacă Prințul se confruntă cu probleme morale atât față de soție, cât și de fratele lui, în restul familiei, apar noi și noi discuții tot mai aprinse. Nici măcar femeile casei nu mai au liniște și par să resimtă diferit noile dinamici.

Nu ratați Înapoi în GROAPA. Ediția TV, diseară și săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni