• Emisiuni
  • Groapa
  • Înapoi în GROAPA. Ediția TV a fost lider absolut de audiență, iar concluziile de aseară sunt clare: ”cineva sifonează la Franco”

Înapoi în GROAPA. Ediția TV a fost lider absolut de audiență, iar concluziile de aseară sunt clare: ”cineva sifonează la Franco”

Înapoi în GROAPA. Ediția TV a fost lider absolut de audiență, iar concluziile de aseară sunt clare: ”cineva sifonează la Franco”

Cu fiecare săptămână, povestea de viață a familiei Vlahu îi fascinează pe cei de acasă și le oferă mai multe informații despre ce se întâmplă cu adevărat între aceștia! Trădările par a fi la ordinea zilei, iar aparenta stare de iubire se răsfrânge cu fiecare clipă.

Gallery

​Aseară, cei de acasă au avut parte de momente încărcate de tensiune și au fost cu ochii pe Sașa, Alma și toți ai lor, în episodul din Înapoi în GROAPA. Ediția TV! Săptămâna viitoare, povestea continuă, la PRO TV și pe VOYO!

”Toată viața am fugit de numele ăsta și de familia asta, dar nu am nimic din ei. Plec și te iau cu mine”, i-a spus ieri Sașa iubitei lui, Alma, cea care tocmai a înțeles mai bine ce înseamnă să faci parte din familia Vlahu! Deși pericolul o pândește la fiecare pas, tânăra vrea să și recapete libertatea, însă nu pare că mai știe cum să facă asta.

Pentru Alma, viața în casa Vlahu s-a complicat. Mama lui Sașa, Zina, o consideră nepotrivită, iar Manuela o vede ca pe o rivală. Iolanda și Aura par să o accepte, însă nu se știe dacă este adevăr sau o nouă minciună. ”Tu vii din cu totul altă lume. Noi aici funcționăm într-un anumit fel și ne ajută să supraviețuim”, i-a transmis soacra ei.

Între toate problemele din familie, Sașa face pași înspre a înțelege mai bine cum a apărut Franco în viața lor și cum de le pune așa probleme. ”Cineva sifonează la Franco. Cineva i-a zis că Grigore merge pe șustache la femei, fără protecție. Cineva i-a ajutat să intre la tata, la spital. E cineva mult mai apropiat. Când îl găsim pe turnător, îl aruncăm”, i-a spus el lui Vali. Să fie oare realizabil?

Cel de-al treilea episod a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 23:35. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.7 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.8 puncte de audiență și 11.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 800 de mii de români au fost cu ochii pe primele interacțiuni ale Almei cu membrii familiei Vlahu!

A înțeles că este trădat de apropiați, dar nu știe de cine. Sașa pare decis să înțeleagă mai bine ce ascunde propria lui familie. Alma vrea să facă pași mai mari înspre a se integra între Vlahi. Dar poate fi ea acceptată? Vali simte că planurile i se pot nărui într-o secundă, însă poate face ceva să le oprească? De săptămâna viitoare, Înapoi în GROAPA. Ediția TV se poate vedea de două ori!

Nu ratați Înapoi în GROAPA. Ediția TV, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe
VOYO! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni