• Emisiuni
  • Groapa
  • Teona Stavarachi, înaintea celui de-al doilea episod „Înapoi în GROAPA”. Ediția TV: ”Fericirea devine durere și viața se schimbă într-o clipă”

Teona Stavarachi, înaintea celui de-al doilea episod „Înapoi în GROAPA”. Ediția TV: ”Fericirea devine durere și viața se schimbă într-o clipă”

Teona Stavarachi, înaintea celui de-al doilea episod „Înapoi în GROAPA”. Ediția TV: ”Fericirea devine durere și viața se schimbă într-o clipă”

Săptămâna trecută, cei de acasă au avut parte de o revedere așteptată și încărcată cu emoții. Vlahii, Sandu și Zina și-au dezvăluit o primă parte a poveștii lor și a familiei, o parte care a scos la iveală că mai departe de legăturile de sânge, contează dorința de putere, banii și secretele. Între toate acestea, și-a făcut apariția Alma Coman, jurnalista curioasă... care s-a îndrăgostit peste noapte de Sașa, fără a-i cunoaște adevărata istorie! Ce urmează, descoperim diseară, de la 21:30, la PRO TV, într-un nou episod Înapoi în GROAPA. Ediția TV.

Gallery

”Dacă în primul episod ați cunoscut o Alma îndrăgostită până peste măsură, acum totul se schimbă. Dragostea doare mai tare decât ar fi putut ea să creadă vreodată și lipsa răspunsurilor o afectează până la punctul în care simte că nimic nu mai are logică în viața ei. Oare tot ce a trăit a fost un vis? Dacă sunteți curioși cum fericirea devine durere și viața se schimbă într-o clipă, atunci haideți cu noi, pentru cea de-a doua parte a poveștii”, spune Teona Stavarachi, înainte de această seară.

Despre ce este vorba? Ce simte Alma când va realiza că Sașa al ei a dispărut, fără nicio explicație? Cum va arăta viața ei când va simți că visul frumos a devenit coșmar?

Departe de ea, Sașa, cel care la sfârșitul primului episod s-a ridicat de lângă femeia iubită și a pornit pe un drum care îi este atât de cunoscut, dar pe care-și dorea să-l evite, va fi nevoit să ia decizii tot mai dure pentru ceea ce urmează: ”Gonești cu soarele în față, crezând că înaintea se așterne un alt pământ și deasupra un nou cer. Ce nu știi e că nu contează cât mergi – o lună, un an sau zece”.

Zina Vlahu simte că odată cu momentul în care Sandu a intrat în spital, toată viața i s-a schimbat, așa că trebuie să facă mișcări mari pe tabla de șah. Știe femeia ce este mai bine pentru familie și oraș?

Nici pentru Franco nu este liniște. Deși l-a eliminat pe Grigore, trebuie să vadă ce face pe mai departe pentru a-și mări puterea. Poate el să facă pașii corecți? Toate răspunsurile, în doar câteva ore!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa