• Emisiuni
  • Groapa
  • „Se zice că fiecare zi e un nou început”, iar primul episod Înapoi în GROAPA. Ediția TV. a fost lider absolut de audiență!

„Se zice că fiecare zi e un nou început”, iar primul episod Înapoi în GROAPA. Ediția TV. a fost lider absolut de audiență!

„Se zice că fiecare zi e un nou început”, iar primul episod Înapoi în GROAPA. Ediția TV. a fost lider absolut de audiență!

Aseară, de la 21:30, cei de acasă au avut parte de prima întâlnire cu Familia Vlahu, familia care face regulile în orașul lor și care știe că înainte de orice primează legătura de sânge. Telespectatorii au fost curioși să descopere ce se întâmplă cu viața acestora și nu au ratat niciun minut din primul episod. Înapoi în GROAPA. Ediția TV revine joia viitoare, la PRO TV, cu un nou episod.

În prima parte a serii, Sandu Vlahu a fost cel care a adus povestea vieții lui și a casei în care se află Zina, soția lui, Grigore, unul dintre fiii săi și Aura, fata acestuia, Vali, celălalt copil, Manuela și Iolanda, soția și fiica acestuia și Mari, fata din casă care le-a fost mereu loială. În tot acest univers marcat, aparent, de siguranță și planuri bine puse la punct, a apărut Franco, care a arătat cum se poate schimba totul în doar câteva minute.

Departe de ei, în București, Sașa, un tânăr cântăreț a cunscut-o pe Alma, jurnalista care abia ce revenise de la un interviu cu Sandu Vlahu! Iar dragostea s-a manifestat mai puternic ca niciodată și a condus rapid spre decizii puternice. ”Te măriți cu mine? Nu glumesc, zi”, a întrebat-o Sașa, iar fata i-a răspuns cu o sinceritate neașteptată: ”Nici măcar nu ne-am spus te iubesc”. Însă nu a mai contat, pentru că ei știau deja!

Emoția a atins cote înalte în episod când în timp ce Sașa construia o noua viață, căsătorindu-se cu Alma, departe, în casa Vlahu, bucuria era spulberată, după decesul lui Grigore. ”Durerea nu se arată. E valabil pentru toată lumea”, a spus Zina, arătând o dată în plus cum se construiește puterea familiei ei.

Primul episod a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 23:41. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.1 puncte de audiență și 9.4% share. De-a lungul difuzării, peste 800 de mii de români au descoperit cum a început povesea familiei Vlahu.

Se zice că fiecare zi e un nou început, învață să uiți trecutul și mergi mai departe. Dar de trecut nu ai cum să fugi, nici măcar nu te poți ascunde, pentru că orice ai face vine o zi când o să te caute. Și tu nu o să te poți opune”, a spus Sașa... atunci când a făcut primul pas spre un viitor care va schimba totul! Aflăm cum, săptămâna viitoare!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa