• Emisiuni
  • Groapa
  • Inspirat de Euro 2024, Daniel Nuță a lansat o provocare neașteptată în mediul online între actorii serialului GROAPA: „Un fel de pasă de la un actor la altul”

Inspirat de Euro 2024, Daniel Nuță a lansat o provocare neașteptată în mediul online între actorii serialului GROAPA: „Un fel de pasă de la un actor la altul”

Inspirat de Euro 2024, Daniel Nuță a lansat o provocare neașteptată în mediul online între actorii serialului GROAPA: „Un fel de pasă de la un actor la altul”

O poveste de viață care i-a captivat pe abonații platformei VOYO! O familie care a demonstrat că legăturile de sânge pot face diferența. Povestea lui Sașa Vlahu și evoluția acțiunilor din viața acestuia vor putea fi revăzute în doar câteva zile! Joia aceasta, la PRO TV, de la ora 21:30, toți cei de acasă se vor putea bucura de primul episod din Înapoi în GROAPA. Ediția TV.

Înainte de revenire, Daniel Nuță, actorul principal al serialului, cel care-l aduce pe Sașa Vlahu în fața telespectatorilor, a lansat o provocare neașteptată în mediul online, inspirat fiind de turneul final din Germania.

Mi-a venit o idee. Vreau să deschid un joc, pentru că tot suntem în timpul Campionatului European și suntem cu ochii pe echipa Națională a României – un fel de pasă de la un actor la altul, în așteptarea a ceva important. Pe 27 iunie, la 21:30, începe sezonul 1, pe TV, o variantă revizuită, o variantă foarte cool, o să vă placă foarte tare”, a spus Daniel Nuță în primul story postat pe contul lui, înainte de a arunca pasa spre Marius Manole (cel care-l interpretează pe Alică în serial).

Marius Manole a provocat-o la rândul lui pe Teona Stavarachi, actrița principală, cea care-i dă viață jurnalistei Alma, iar aceasta a dat pasa spre Tudor Istodor, actorul care-l interpretează pe Vali Vlahu. El a decis că e momentul să-i implice în jocul online pe oamenii de încredere a lui Sandu Vlahu și a pasat spre Alexandru Conovaru, cel care-l joacă pe Sile. ”Dragilor, joi, ne întoarcem Înapoi în Groapa. Să fiți foarte atenți. Pasez la finul picior, către Monica Bîrlădeanu, pentru că nea Sile știe el de ce”, a menționat el.

Fără să stea pe gânduri, Monica Bîrlădeanu (Manuela Vlahu) a preluat și le-a transmis celor care o urmăresc: ”Am primit pasa și profit de ea să vă reamintesc! Sezonul 1, remontat, refăcut, excepțional. Tuturor care nu ați văzut și care ați văzut, dar vreți să vedeți un nou montaj!”.

De la Monica, pasa a ajuns la Dana Rogoz (fata de încredere din casa Vlahu, Mari), iar ea va decide astăzi către care coleg va da provocarea!

Toate mesajele postate până acum sunt disponibile în zona de highlights a profilului de Instagram al serialului. Nu ratați, Înapoi în GROAPA. Ediția TV, joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni