• Emisiuni
  • ePlan
  • Conferă bucătăriei tale eficiență și confort prin dotări inovatoare de la Miele

Conferă bucătăriei tale eficiență și confort prin dotări inovatoare de la Miele

Conferă bucătăriei tale eficiență și confort prin dotări inovatoare de la Miele

În prezent, bucătăria nu mai reprezintă doar un spațiu în care gătim. Este locul în care socializăm, bem o cafea cu prietenii, ne jucăm cu copiii și chiar ne relaxăm după o zi obositoare de muncă.

Elementele principale ale bucătăriei care o definesc din punct de vedere al funcționalității sunt electrocasnicele. De cele mai multe ori, în alegerea acestora, ne axăm pe calitate și pe aspect. Electrocasnicele Miele sunt proiectate pentru o durată de viață lungă, au o calitate superioară, prin dotări inovatoare, și pot îmbogăți o bucătărie prin aspectul lor atemporal.

Arhitecta Andra Raluca Tăutu oferă detalii despre particularitățile unor produse indispensabile într-o bucătărie și sfaturi privind amenajarea lor.

Combina frigorifică este un element cheie într-o bucătărie. Designerii ne recomandă să optăm pentru cele care se pot încorpora, astfel încât să nu iasă prea mult în evidență. La amplasarea acesteia, trebuie să fim atenți la poziționare, astfel încât ușa să se poată deschide la capacitate maximă. Va fi mai ușor să deschidem sertarul pentru legume și fructe. Combinele cu două uși de la Miele sunt o opțiune ideală pentru necesitățile unei familii, fiind alcătuite din frigider și congelator.

Mașina de spălat vase se montează în dreapta sau în stânga lavoarului. Într-o bucătărie modernă, nu prea se mai regăsesc mânerele, de aceea Miele propune o gamă largă de modele care se deschid ușor, printr-un simplu ciocănit combinând designul perfect și funcționalitatea.

Al treilea element principal, când vine vorba despre electrocasnice este plita. Dacă optăm pentru o plită cu inducție de la Miele, ne vom putea bucura de funcția „asistentul de gătire”. Tot ce trebuie să faceți este să selectați felul de mâncarea dorit, iar informațiile despre mâncarea și modul de gătire vor apărea pe afișajul tactil.

În completare, este recomandată o hotă care să asigure o absorbție ridicată a aburului, a unsorii. Hotele de la Miele sunt prevăzute cu un filtru de grăsime de 10 straturi din oţel inoxidabil. Asigură o filtrare eficientă a grăsimii și poate fi curățat ușor în mașina de spălat vase.

În completarea plitei, fie că este pe gaz sau pe inducție, vine cuptorul. Arhitecții ne recomandă să-l instalăm la semi înălțime, ca să nu ne aplecăm în momentul când verificăm preparatul. Într-o bucătărie modernă, ne dorim de cele mai multe ori electrocasnice asortate cu designul casei noastre. Miele propune produse cu finisaje de gri antracit, negru mat și altele, care completează foarte bine tot ce putem să punem într-o bucătărie.

De asemenea, dacă ne gândim la spațiul din bucătărie, un cuptor combinat poate fi soluția ideală. Puteți avea două moduri de gătit în același aparat, cu toate funcționalitățile individuale și combinate, cum ar fi, de exemplu, un cuptor combinat electric și cu abur.

 

Află mai multe detalii în materialul video: 

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni