• Emisiuni
  • Deco Vibes
  • Alege electrocasnice smart, care se vor integra perfect într-o casă modernă

Alege electrocasnice smart, care se vor integra perfect într-o casă modernă

Bucătăria este cea de la care se cere cel mai mult. Aceasta trebuie să încorporeze electrocasnice moderne, să ofere posibilitatea unor acțiuni rapide și să arate bine. Arhitecta Andra Raluca Tăutu și invitații ei îți dau câteva idei esențiale pentru amenajarea unei bucătării.

Pentru a amenaja o bucatarie eficientă, ar fi bine să ținem cont de sfaturile specialiștilor. Bazându-se pe reacțiile clienților, designerii și arhitecții vin cu soluții inedite. Vei găti de drag preparatele preferate ale familiei, dacă tehnologia va fi îmbinată cu tradiționalul, cu designul și cu timpul liber.

Designerul de interior Natalia Berezovskaia împărtășește din experiența ei și ne spune care sunt cele mai des întâlnite cerințe din partea clienților în legătură cu amenajarea bucătăriei:

„Trendul s-a schimbat și o știm foarte bine. Se cer bucătării open space. Asta înseamnă că trebuie să avem o insulă, trebuie să avem elecrocasnice bine integrate. Stilul minimalist este cel mai des cerut. Clienții cer și echipamente mult mai smart. Ei își doresc electrocasnice care consumă puțin, care fac minuni, pentru că 95% din clienții mei nu au timp de a găti”.

De la Alex Burcă, bucătar Miele, aflăm mai multe detalii despre electrocasnicele care ne fac viața mai ușoară.

Unele piese, până de curând, erau dedicate restaurantelor și nu exista posibilitatea de a le integra în bucătăria ta de acasă.

„Românii au început să mănânce sănătos, sunt atenți la ingrediente. Nu se mai folosesc atât de multe prăjeli. Foarte multe electrocasnice, inclusiv cele de la Miele, au început să aibă funcția de a găti la abur”, spune Alex Burcă.

Cuptoarele cu programe automate te ajută să nu mai greșești atât de mult. Spre exemplu, poți găti ouăle în cuptor și să setezi programul dorit, în fucție de cum le preferi, moi sau tari. Aparatele de cafea de la Miele pot fi personalizate, în funcție de cum preferi cafeaua, mai tare, mai aromată. Poți face două băuturi în același timp. La un cappuccino, obții spuma perfectă. Pentru a face economie și a păstra alimentele în condiții optime, poți opta pentru sertare încorporabile de vidare. Vei obține un sos perfect pentru friptură, folosind funcția de gătit Sous Vide.

Toate echipamentele Miele au o durată de viață testată de aproximativ 20 de ani.

 

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni