• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV! Maria Obretin, despre sezonul final „Clanul”: „Este un sezon de închidere spectaculos”

EXCLUSIV! Maria Obretin, despre sezonul final „Clanul”: „Este un sezon de închidere spectaculos”

EXCLUSIV! Maria Obretin, despre sezonul final „Clanul”: „Este un sezon de închidere spectaculos”

Maria Obretin, primele impresii despre sezonul final „Clanul”. Actrița a făcut dezvăluiri incendiare despre evoluția personajului său, dar și despre sentimentele care o încearcă acum, la final.

Gallery

„Clanul” revine pe micile ecrane luni, 19 februarie. Sezonul final va putea fi urmărit pe PRO TV și pe Voyo.

Maria Obretin, primele declarații despre sezonul final „Clanul”

Maria Obretin, cea care dă viață personajului Sofia Toba, soția lui Constănțeanu, ne-a povestit în exclusivitate detalii din culisele sezonului final „Clanul”.

„A fost multă, multă acțiune în cele trei sezoane de până acum, dar lucrurile se apropie de final, lucrurile se accelerează, e halucinant ce se întâmplă, sigur, dezvăluiri, se moare mult, este un sezon de închidere spectaculos și de abia aștept să îl vadă oamenii”, a spus Maria Obretin despre sezonul final „Clanul”.

Actrița a făcut dezvăluiri senzaționale despre personajul său, Sofia, și despre cum a evoluat, față de sezoanele trecute.

„Sunt tare mulțumită de evoluția unui personaj feminin într-un serial românesc, pentru că rar ai ocazia ca femeie actriță într-un film de acest gen să ai o așa partitură, este o lume a bărbaților asta, a drogurilor, a mafiei, a pistoalelor, a lucrurilor dure care se întâmplă...Am evoluat de la o soție răzbunătoare, la...practic, Sofia își asumă rolul soțului mort și duce mai departe mafia din Constanța, ceea ce este foarte incitant”, a mai spus Maria Obretin.

Maria Obretin, mărturisiri sincere despre sentimentele care o încearcă acum, la final de poveste.

„N-am melancolii, am melancolie, uneori...mă voi vedea cu oamenii din echipă, e o lume mică, ne știm toți cu toți, cred că este greu să te desparți de un personaj, personajul pe care l-ai făcut și cu care ai trăit un an- doi, pentru că e ceva ce nu știai că există în tine...e greu să te desparți de el, știind că nu o să-l mai exersezi niciodată, dar așa sunt toate lucrurile în viață”, a mai spus actrița.

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni