• Emisiuni
  • Clanul
  • O luptă de viață și moarte din care vor scăpa doar cei care sunt cu un pas înainte! Diseară, în Clanul: „vreau și eu un pic de viață, să respir fără frică”

O luptă de viață și moarte din care vor scăpa doar cei care sunt cu un pas înainte! Diseară, în Clanul: „vreau și eu un pic de viață, să respir fără frică”

O luptă de viață și moarte din care vor scăpa doar cei care sunt cu un pas înainte! Diseară, în Clanul: „vreau și eu un pic de viață, să respir fără frică”

David este prizonierul lui Ciomag, Bebe în camera de anchetă, Vera la pușcărie, iar Tudor a fost nevoit să admită că este polițist sub acoperire, dar... ilegal. Când toți sunt legați de mâini și de picioare, cine va lua cârma clanului? Descoperim într-un nou episod cutremurător din Clanul, diseară, de la 20:30.

Gallery

Luminița a ajuns la capătul puterilor și simte că Tudor nu îi spune adevărul: „vreau și eu un pic de viață, să respir fără frică. E prea important ce ții tu ascuns, ca să-mi spui și mie. Foarte bine, ne vedem pe lumea ailaltă”, îi va spune aceasta. „Măcelarul l-a luat pe Pavel! Oamenii ăștia sunt răi, torturează, omoară”, va spune Tudor într-un moment de disperare.

Sofia este hotărâtă să răzbune moartea fiicei ei, așa că aranjează piesele de puzzle ca să-l distrugă pe Bebe. După ce a făcut o alianță cu Magda, acum îl vrea pe Obuz alături de ea, dar nu înainte de a afla cu cine a lucrat bărbatul până acum: „cine e în spatele tău? Ce nu e clar la întrebarea asta. Tu vrei să batem palma cu secrete între noi, e frumos așa? Cine te-a pus să-l ataci pe Măcelaru`?”. Dacă îi va rezista Obuz femeii, vedem în Clanul.

Pelicanu și Iulică au simțit că sunt în pericol și au fugit, dar asta nu-i oprește să acționeze pentru următoarea mișcare. „Eu nu las fetița aici, Pelicane! Și dacă-mi pui pistolul în cap, eu nu las fetița aici!”, va spune Iulică. Ce are de gând să facă Pelicanu și cum îl va impacta asta pe Bebe, aflăm în câteva ore.

Nu ratați un nou episod din CLANUL, diseară, de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni