Vezi noul sezon CLANUL, în avans, doar pe VOYO

Vezi noul sezon CLANUL, în avans, doar pe VOYO

Așteptarea a luat sfârșit! S-a dat startul celui de-al treilea sezon CLANUL, care pune la dispoziția telespectatorilor mai multă acțiune, noi povești întunecate și suspans cât cuprinde! Primul episod a fost deja difuzat la TV, iar cel de-al doilea poate fi văzut în avans pe VOYO!

CLANUL este serialul fenomen care a reușit să stârnească interesul oamenilor atât din România, cât și din Bulgaria! Cea mai apreciată poveste cu și despre viața mafioților a revenit în această săptămână pe micile ecrane, iar primul episod a fost lider absolut de audiență.

Fanii serialului au putut să îi revadă pe Bebe Măcelaru, Sofia Tobă, Vera Maximilian, David, Tudor și multe alte personaje importante ale producției, luni, 11 septembrie 2023. Episodul a fost unul plin de suspans, acțiune și momente cheie care vor schimba complet cursul poveștii, de acum înainte. 

Finalul episodului 1 a reușit să îi lase pe fani cu sufletul la gură, motiv pentru care episodul 2 este foarte așteptat! Abonații VOYO au parte de o surpriză în acest sens, aceștia având privilegiul să îl vadă cu 7 zile în avans pe VOYO. 

Hai pe VOYO dacă vrei să revezi cele mai tari momente din primul episod al sezonului 3 CLANUL. Mai mult, poți urmări înaintea tuturor și episodul 2!

Pe lângă show-urile preferate, pe VOYO ai super-filme, cele mai noi seriale, producții TV românești de succes și transmisiuni sportive live. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni