• Emisiuni
  • Clanul
  • George Mihăiță, cele mai noi detalii din culisele sezonului 3 CLANUL: „Din ce în ce mai multe probleme”

George Mihăiță, cele mai noi detalii din culisele sezonului 3 CLANUL: „Din ce în ce mai multe probleme”

George Mihăiță, cele mai noi detalii din culisele sezonului 3 CLANUL: „Din ce în ce mai multe probleme”

Serialul de la PRO TV care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură revine pe micile ecrane în această toamnă! Actorii care dau viață scenelor dramatice și misterioase sunt pe cale să îți bucure din nou serile cu și mai multă acțiune!

George Mihăiță interpretează rolul lui Bebe Măcelaru, iar fără el serialul nu ar mai exista! Tătuțu, așa cum mulți îl cunosc, a construit în jurul lui celebrul clan, de acolo de unde începe acțiunea.

Povestea diferă mult față de primul sezon, personajele sunt greu încercate, iar George Mihăiță nu se ferește să recunoască acest lucru.

„Sezonul 3 nu mai are zâmbetul pe care îl avea Bebe Măcelaru pentru că problemele sunt din ce în ce mai multe. Oamenii contra lui sunt din ce în ce mai mulți. Poate că merita asta, dar el este un luptător și luptă până la capăt să își recapete familia. Copilul este răpit, Magda dispărută, iar pentru el familia e mai presus de toate”, a spus actorul George Mihăiță.

Întrebat în ce fel i s-a schimbat viața de când interpretează rolul personajului Bebe Măcelaru, George Mihăiță a răspuns:

„Nu mi-a schimbat viața foarte mult. Sunt cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, iar roluri negative am mai jucat pe teatru, mai ales. Mă bucur că personajul este iubit”.

Cât despre noile personaje din Clanul, marele actor a specificat că deși nu a avut ocazia de a interacționa foarte mult cu ele, este convins că actorii sunt aleși foarte bine.

„În general cu personajele noi nu am avut eu contact, au avut ceilalți. Sunt aleși actori foarte buni”

Telespectatorii noștri fideli vor afla în curând ce se întâmplă cu personajele lor preferate, căci cel de-a treilea sezon CLANUL va avea premiera luni, 11 septembrie, de la 20.30, simultan pe PRO TV și VOYO

Foto: Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni