• Emisiuni
  • Clanul
  • Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul „Clanul”, povești de familie. „Eram băiatu lu mama”

Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul „Clanul”, povești de familie. „Eram băiatu lu mama”

Este un om bun ca pâinea caldă, dar telespectatorii l-au văzut jucând multe roluri negative. Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul „Clanul”, a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, unde a povestit mai multe despre personalitatea sa, dar și despre familia din care provine.

„În mod bizar, mi se potrivesc chestiile astea negative, dar nu știu de ce. Da nu de acum. Am început să filmez din astea la filme americane de prin 2004-2005. Am jucal mafioți ruși. În generla muream până în minutul 18”. 

„Eu m-am născut la Botoșani, crescut la Iași, și am prins trecerea dintre comunism și democrație, când habar nu aveam ce să facem cu libertatea aia. Ori spărgeam mașini, ori furam garduri din construcții, numai de dragul de a fura”, povestește actorul despre perioada în care avea aproximativ 13 ani. 

Fiul lui Bogdan Farcaș a apărut și el în serialul „Clanul”. 

„Pe fiul meu îl cheamă Vladimir. Sunt cumplit de mândru. Nu știu cât îi place (nr. actoria), da mi se pare că este mai bun ca mine. Eu nu-l încurajez să facă nimic. Rolul meu de părinte este să-i arăt opțiuni. Mi-a intrat cu 9,98, pentru că a plecat la liceu acum”. 

În prezent, Bogdan Farcaș lucrează în 5 teatre. 

„La Ploiești, la Vâlcea, la Târgoviște, ....Fac naveta cu motocicleta, sunt și într-un club moto. Am avut și accident, destul de rău. Există motociclist care a căzut și care o să cadă. Dacă îți revii și rămâi în viață, mergi mai departe”. 

Bogdan Farcaș provine dintr-o familie de intelectuali. 

„Părinții mei sunt foarte șmecheri, sunt profesori universitari. Sora mea e cel mai deștept om pe care îl cunosc. A terminat în Germania Inginerie genetică (nr.studiază cancerul), după care și-a dat doctoratul la Oxford, acum lucrează la AstraZeneca și este și profă la Cambridge. Eu când am plecat de acasă, eram extrem de mofturos, pentru că mămica mea a fost destul de fraieră și mi-a strecurat ciorba până la 18 ani. Băiatu lu mama eram. După care, m-am mutat la 22 de ani la Mureș, singur. M-a apucat orgoliul, nu am mai vrut bani de la taică-miu”. 

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni