• Emisiuni
  • Clanul
  • Sergiu Costache, actorul care l-a interpretat pe Sergiu în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „A fost o provocare!”

Sergiu Costache, actorul care l-a interpretat pe Sergiu în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „A fost o provocare!”

Sergiu Costache, actorul care l-a interpretat pe Sergiu în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „A fost o provocare!”

În urmă cu 20 de ani se puneau bazele Clanului, o grupare mafiotă care îl are în frunte pe Bebe Măcelaru, cunoscut de mulți drept TĂTUȚU'. Serialul original VOYO cu același nume este pe cale să înceapă, însă până a ajunge în fața telespectatorilor am încercat să aflăm de la actori câteva detalii cheie din culisele producției.

Sergiu Costache ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit atât despre personajul său, Sergiu (om de încredere în gruparea lui Bebe Măcelaru), cât și despre celelalte entități cu care a interacționat pe platourile de filmare.

Sergiu, ce le poți spune fanilor despre procesul de întinerire a actorilor în serialul TĂTUȚU'

S-a folosit tehnologia avansată și am înțeles că suntem primii din Europa de Est care s-au folosit de acest proces. Am încercat din kilograme, cu puterea gândului să ne imaginăm că suntem mai tineri”

Cum este tinerețea lui Sergiu?

„A fost palpitant pentru că a trebuit să pun cap la cap niște lucruri și să creionez un personaj. E o provocare mare și interesantă. Sergiu este la fel de loial, fiind mai tânăr este și mai entuziasmat când îi dă Tătuțu de muncă”

Vom putea vedea mai multe părți bune la Sergiu în serialul TĂTUȚU' față de cum era în Clanul?

„Blândețea la Sergiu a fost descoperită în momentul în care și-a întâlnit jumătatea. La început nu cred că o putem întâlni”

Cum îi încurajezi pe fani să se uite pe VOYO la noul serial TĂTUȚU'

„Vă mulțumim din suflet că ați fost lângă noi la Clanul, iar acum ne dorim să ne priviți cu aceeași bucurie și entuziasm și la TĂTUȚU'. Nu vă vom dezamăgi!”

Telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură povestea Clanului vor avea parte de noi surprize, începând cu 19 octombrie, doar pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni