• Emisiuni
  • Clanul
  • Constantin Dogioiu, actorul care l-a interpretat pe Mircea în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „Vom vedea un Mircea îndrăgostit”

Constantin Dogioiu, actorul care l-a interpretat pe Mircea în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „Vom vedea un Mircea îndrăgostit”

Constantin Dogioiu, actorul care l-a interpretat pe Mircea în „Clanul”, dezvăluiri despre rolul său în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „Vom vedea un Mircea îndrăgostit”

În urmă cu 20 de ani se puneau bazele Clanului, o grupare mafiotă care îl are în frunte pe Bebe Măcelaru, cunoscut de mulți drept TĂTUȚU'. Serialul original VOYO cu același nume este pe cale să înceapă, însă până a ajunge în fața telespectatorilor am încercat să aflăm de la actori câteva detalii cheie din culisele producției.

Constantin Dogioiu ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit atât despre personajul său, Mircea (mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru), cât și despre celelalte entități cu care a interacționat pe platourile de filmare.

Telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură povestea Clanului vor avea parte de noi surprize, începând cu 19 octombrie, doar pe VOYO!

Constantin, ce le poți spune fanilor despre procesul de întinerire a actorilor în serialul TĂTUȚU'

„La cameră a fost întotdeauna un domn care părea priceput în a le spune actorilor care interpretează personajele care au apărut și în Clanul, adică George Mihăiță, Șerban Pavlu sau George Ivașcu, că nu trebuie să își acopere fața, pentru ca toată tehnologia cu Inteligență Artificială să își poată face treaba”

Vom vedea mai multe părți bune în Mircea, mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru, în serialul TĂTUȚU' față de cum era în Clanul?

„Consider că și în Clanul au fost multe părți bune în personajul Mircea. În TĂTUȚU' sigur vom vedea părți pe care nu le-am văzut deloc în Clanul. Povestea se întâmplă în urmă cu 20 de ani, deci Mircea avea atunci 21 de ani și era la început de viață legat de tot. O să-l vedem mai vulnerabil, mai nesigur pe sine și îl vom vedea și îndrăgostit lulea, lucru care îi va da viața peste cap”

Ce nu s-a schimbat niciodată la personajul tău? O caracteristică pe care au văzut-o fanii și în Clanul

„Aș spune o atracție pentru pericol. Are o înclinație și o plăcere, de foarte multe ori, inconștientă legată de pericol”

Cum îi încurajezi pe fani să se uite pe VOYO la noul serial TĂTUȚU'

„Oameni buni, sper să fiți alături de mine, din spatele ecranelor, începând de pe data de 19 octombrie, pe VOYO, la TĂTUȚU'”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni