• Emisiuni
  • Clanul
  • Vasile Alboiu, Creative Director, detalii fabuloase din culisele serialului TĂTUȚU', noua producție VOYO Original! Prin ce transformări au trecut personajele: „Procesul e foarte meticulos”

Vasile Alboiu, Creative Director, detalii fabuloase din culisele serialului TĂTUȚU', noua producție VOYO Original! Prin ce transformări au trecut personajele: „Procesul e foarte meticulos”

Vasile Alboiu, Creative Director, detalii fabuloase din culisele serialului TĂTUȚU', noua producție VOYO Original! Prin ce transformări au trecut personajele: „Procesul e foarte meticulos”

Doar câteva zile ne mai desparte de primul episod al serialului TĂTUȚU'! Telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură povestea Clanului vor avea parte de noi surprize, începând cu 19 octombrie, doar pe VOYO!

„TĂTUȚU'” este noul serial VOYO Original care prezintă povestea fascinantă a lui Bebe Măcelaru, lider al unui grup mafiot din București, rol interpretat de îndrăgitul actor George Mihăiță.

Personaje cunoscute de fanii „Clanul” vor apărea, de asemenea, în serialul „TĂTUȚU'”, însă nu așa cum le știe toată țara. Carmen Tănase, George Ivașcu și Șerban Pavlu sunt doar câțiva actori care au trecut, pentru rolurile lor, printr-un proces de întinerire de-a dreptul fascinant.

Vasile Alboiu, Creative Director, a dezvăluit detalii impresionante din culisele serialului TĂTUȚU' și a explicat pe înțelesul tuturor cum fincționează, de fapt, procedura de întinerire a actorilor.

Cum funcționează, pe limba tuturor, acest proces de întinerire a actorilor în serialul Tătuțu?

„Punem peste fața reală a actorilor un fel de mască cu fața acelorași actori însă luată și prelucrată din fotografiile lor de acum 15-20 de ani. E ca un fel de mască de teatru dar foarte, foarte fină și păstrează toate expresiile actorilor însă le suprapune peste noul chip”

Care sunt detaliile la care trebuie să fii atent în momentul în care ”întinerești” o persoană? În afară de look, mai sunt și alte schimbări? (voce, siluetă etc)

„Da, vocea e clar un alt reper însă vocea nu se schimbă atât de mult la adulți în 15 -20 de ani. Silueta e foarte importantă și actorii din TĂTUȚU’ au participat foarte mult la acest aspect, au lucrat cu antrenori, au făcut sport ca să ajute la “întinerire”. Acolo unde e nevoie mai intervenim și noi. Cel mai complicat e însă la gât și la mâini. Aici trecerea timpului se vede cel mai tare. A trebuit să acordăm o atenție specială cadrelor în care apar detalii de mâini”

Cât durează acest proces și cât de specializat trebuie să fii ca să folosești tehnologia IA?

„Procesul e foarte meticulos în primul rând și folosim mai multe tool-uri de AI ca să putem obține cel mai bun rezultat. Specializarea am obținut-o exersând foarte mult și lucrând cadre foarte complicate. Înainte să ne apucăm de treabă am testat, am folosit diverse situații filmate însă nicio pregătire prealabilă nu te asigură 100% că totul o să fie ok la filmare și când primești materialele pentru post-producție.

Surprize au fost și o sa mai fie, dar, de fiecare dată suntem în legătură strânsă cu echipa de producție și cu editorii, iar asta ne ajută să găsim tot felul de soluții mai mult sau mai puțin evidente. Până la urmă, munca de echipă e cea care contează și aduce cele mai bune rezultate”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni