• Emisiuni
  • Clanul
  • Vrei să afli povestea Clanului? Fă cunoștință cu personajele din serialul TĂTUȚU’, disponibil exclusiv pe VOYO din 19 octombrie

Vrei să afli povestea Clanului? Fă cunoștință cu personajele din serialul TĂTUȚU’, disponibil exclusiv pe VOYO din 19 octombrie

Vrei să afli povestea Clanului? Fă cunoștință cu personajele din serialul TĂTUȚU’, disponibil exclusiv pe VOYO din 19 octombrie

Știm că ți-a fost dor, însă doar câteva zile ne mai desparte de primul episod al serialului TĂTUȚU’! Din 19 octombrie, doar pe VOYO, vei putea afla adevărata poveste din spatele producției care a cucerit milioane de telespectatori!

„TĂTUȚU'” este noul serial VOYO Original care prezintă povestea fascinantă a lui Bebe Măcelaru, lider al unui grup mafiot din București, rol interpretat de îndrăgitul actor George Mihăiță.

Bebe Udrea „Macelaru”, complet lipsit de empatie, inteligent, extrem de manipulator și un foarte bun mincinos, va încerca să câștige întreaga putere a clanului și se va angaja într-un război al mafiei cu liderul rival Ion Stavrositu. Pentru a-și zdrobi dușmanii, va trebui se confrunte cu sacrificii grele.

Maria Udrea este soția lui Bebe și a fost în trecut asistentă. Și-a dedicat toată viața soțului său, însă la un moment dat se va trezi într-o situație fără scăpare. A pierdut sarcina acum 8 luni, este în pragul depresiei, iar sentimentele ei pentru Bebe vor fi puse la încercare.

Comisarul Costoiu, rol interpretat de Șerban Pavlu, este șeful departamentului de la anti-contrabandă și crimă organizată, iar pentru el Bebe Măcelaru este întruchiparea răului. Costoiu considera simțul datoriei mai presus decât orice altceva si nu ezita sa încalce legile, atâta timp cât se face dreptate.

Laurențiu Achim, bărbatul cu care este căsătorită Luminița și cu care are un fiu, Tudor, este mâna dreapta a lui Bebe Măcelaru. El încearcă să-și ascundă identitatea adevărata familiei sale și este sfâșiat de vinovăție din aceasta cauză. Nașterea celui de-al doilea fiu al său, David, îl va forța în luarea unor decizii dificile.

Luminita Achim, soția lui Laurențiu, este ținută în întuneric cu privire la activitățile soțului ei. Este o femeie bună, sinceră, cu o antipatie intensă pentru Mafie.

Ion Stravrositu este rivalul lui Bebe, lider al unui grup mafiot din București. Este un familist inteligent și educat, care își iubește enorm familia, fiind opusul lui Măcelaru. Este căsătorit cu Fira și are un băiat, Ovidel, dar și o fiică, pe Rona.

Ovidel, fiul lui Nelu, este un tânăr educat, care se opune foarte mult tatălui său și faptelor acestuia.

Rona, o tânără rebelă care nu are frică. Ea se va încurcata de bunăvoie cu lumea mafiei.

Nelu’ Pascu zis Pelicanu’ este mafiot, șoferul lui Ion Stavrositu. Prioritatea lui principală este supraviețuirea, iar loialitatea lui este numai pentru sine, motiv pentru care continuă să facă alianțe cu diverși dușmani ai lui Stravrositu și apoi îi trădează îndată ce lucrurile nu merg așa cum se aștepta.

Ciroza este aliatul lui Ion Stavrositu în războiul cu Bebe. Este un ucigaș cu sânge rece are principii ciudate cu privire la ceea ce este greșit și ce este corect în lumea crimei.

Sergiu Uruc „Nebunu” - Unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Bebe, el fiind singurul căruia îi ascultă ordinele fără nicio ezitare.

Mircea face parte din gruparea lui bebe Măcelaru. Se va îndrăgosti de fiica lui Stravrositu și loialitatea lui va fi testată deoarece va trebui să aleagă între șeful său si dragostea vieții lui.

Costache zis Ciomag - Un șef de organizație criminala mică. A format un grup criminal din copii instituționalizați răpiți și va deveni asociat cu Bebe, deoarece el îi va oferi puterea umană necesară în războiul mafiei care se desfășoară.

Matei - agent de poliție anti-mafia. El este un tocilar al tehnologiei, cu mică experiență de viață.

Relu - agent de poliție anti-mafia. El este „Tom Cruise” al departamentului, deștept, frumos și cu principii.

Basti - agent de politie anti-mafia. Cel experimentat, cinic și non-empatic.

Olga - agent de poliție anti-mafia. Ea este mama grupului. Și, la fel ca o mamă, trebuie să învețe
„copiii” lecțiile catedrei.

Alis - agent de poliție anti-mafia. Frumusețea departamentului. Este lipsită de emoții, dar nu ezită să folosească abilități feminine pentru a obține ceea ce își dorește.

Sandu Toba zis Constănțeanu’ – Un lider mafiot – unul dintre aliații lui Bebe în primul sezon din TĂTUȚU’.

TĂTUȚU’ - RĂUL SE FACE CU GRIJĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni