• Emisiuni
  • Clanul
  • Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

CLANUL - o poveste care i-a captivat pe telespectatori și i-a făcut să tresară la cele mai intense momente - a ajuns la sfârșit în urmă cu puțin timp, dar TĂTUȚU’ abia se apropie de început! Serialul care îi va purta pe cei de acasă cu 20 de ani în urmă își continuă filmările, iar echipa este convinsă că povestea va fi una încărcată de cele mai intense trăiri!

Pe lângă actorii din CLANUL care au interpretat roluri ce au ajuns la inimile telespectatorilor, se vor alătura noi actori care vor contura, prin personajele lor, povestea din noul serial, TĂTUȚU`.

Cu peste 100 de filme în care a adus roluri incredibile la viață și vocea postului PRO TV încă din anul 1996, Valentin Teodosiu revine, pentru a doua oară în cariera lui, într-un serial! De această dată, el îl va interpreta pe Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca Faraonu, unul dintre cei mai periculoși și influenți oameni din povestea lui TĂTUȚU’.

„Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis și Faraonu! Este un dur, este de temut, toți îl ascultă și poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelaru` care apare cu 20 de ani mai tânăr! Mai multe nu vă pot dezvălui!”, povestește Valentin Teodosiu. În plus, după ce deja a început filmările, el mai adaugă: „Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesioniști și sunt convins că TĂTUȚU` va fi un serial de mare succes la public!”.

Nu ratați, din toamnă, povestea noului serial: TĂTUȚU`!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni