ED. SPECIALA

Difuzat
De 1 decembrie,  game show-ul Ce spun romanii vine cu o editie speciala, plina de distractie, raspunsuri amuzante si reactii surprinzatoare. Telespectatorii vor petrece o ora in compania lui Cabral si a celor doua echipe celebre care vor intra in concurs. Marti, membrii echipei Sunt celebru,...
De 1 decembrie,  game show-ul Ce spun romanii vine cu o editie speciala, plina de distractie, raspunsuri amuzante si reactii surprinzatoare. Telespectatorii vor petrece o ora in compania lui Cabral si a celor doua echipe celebre care vor intra in concurs. Marti, membrii echipei Sunt celebru, scoate-ma de aici!, Elena Merisoreanu, Elena Lasconi si Alina Plugaru, condusi de Oana Tache, vor infrunta echipa Ferma compusa din Nea Rata, Mioara Velicu, Dima Trofin si capitanul de echipa, Augustin Viziru.
Cei opt concurenti se vor duela in raspunsuri ingenioase si se vor lupta sa castige o suma cat mai mare de bani, pe care o vor dona catre o cauza nobila. Banii obtinuti de cele doua echipe vor merge catre Salvati Copiii Romania si Let’s Do It Romania.

Cele doua echipe vor da dovada de foarte multa inspiratie, creativitate si originalitate si de cele mai multe ori vor ghici Ce spun romanii, iar raspunsurile lor se vor regasi pe panou.

Ce produs de igiena personala iau oamenii cu ei cand merg cu co
Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Interpreți

Prezentator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni