Aseară, românii au dat muzica mai tare, iar Vocea României a fost lider absolut de audiență!

Aseară, românii au dat muzica mai tare, iar Vocea României a fost lider absolut de audiență!

Voci surprinzătoare au răsunat aseară, la Vocea României, iar antrenorii și-au folosit toate atuurile pentru a avea concurenții favoriți în echipele lor, iar pentru prima dată în emisiune, s-a apăsat noul buton.

„La fata asta, eu îmi folosesc super-block, dar mi-e frică că-l folosesc rău. Mie mi se pare că cel mai bine de până acum a vorbit... Smiley!”, a spus Tudor Chirilă înainte să-l blocheze pe Smiley.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:36, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 6.5 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 19.0% share.

Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.


Diana Toader care a deschis seara și a întors toate scaunele, merge mai departe în echipa Irinei, la fel și Valeria Pricope care a interpretat piesa artistei.


Silviu Mircescu, actorul care a surprins cu momentul său, continuă drumul la Vocea României alături de Theo și Horia, iar echipa lor a mai câștigat aseară o voce dorită: David Marshall.
Aura Șova și Anda Domșa concurentele care i-au surprins pe toți antrenorii, l-au ales pe Tudor Chirilă, iar după un moment emoționant, Iris Parocescu s-a alăturat echipei.


Seara s-a încheiat cu o victorie pentru Smiley, care și-a dorit să-l aibă în echipă pe Robert Lukian, iar după ce a ascultat pledoariile tuturor antrenorilor, concurentul a decis să rămână la Vocea României în echipa Smiley.

​Audițiile pe nevăzute continuă vinerea viitoare, de la 20:30! Nu ratați o nouă ediție Vocea României care poate fi văzută, în avans, pe VOYO.

FOTO: VOCEA ROMÂNIEI 

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni