• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Săptămâna aceasta, Brigada Nimic nu a ratat nimic! În fiecare zi, serialul de comedie a fost lider de audiență

Săptămâna aceasta, Brigada Nimic nu a ratat nimic! În fiecare zi, serialul de comedie a fost lider de audiență

Săptămâna aceasta, Brigada Nimic nu a ratat nimic!  În fiecare zi, serialul de comedie a fost lider de audiență

Aseară, Brigada Nimic a dus la bun sfârșit provocările din această săptămână. Giovanni, Săgeată, Carmola și Toma au fost ocupați să impresioneze o echipă de filmare de la televiziune, în timp ce încercau să rezolve primul lor caz serios: un jaf. Episoadele Brigada Nimic de luni, marți și miercuri au fost lider de audiență!

În timp ce Brigada a fost ocupată să gestioneze drumul ei spre celebritate și anchetarea jafului de la casa de schimb valutar, Bulgaru’ a crezut că este blestemat și a luat măsuri pentru a-și schimba norocul cu ajutorul credinței. Mafiotul s-a gândit că, prin spovedanie și mărturisirea păcatelor în biserică, ghinionul nu o să-l mai urmărească. În cele din urmă, după ce l-a întâlnit pe preotul care l-a ascultat la secția de Poliție, a fost convins că acesta l-a trădat și a decis să-l elimine.

În această săptămână, fiecare episod din Brigada Nimic a fost lider de audiență. În intervalul de difuzare al serialului, PRO TV a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.7 puncte de audiență și 22.2 % cotă de piață pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.7 rating și 14.5 % share.

Aventurile celor patru polițiști continuă săptămâna viitoare, când Brigada Nimic se va confrunta cu o operațiune neoficială de salvare a unui copil răpit, părinții acestuia fiind parte dintr-un grup de crimă organizată. Ce ascunde această răpire și ce legătură are tatăl copilului cu această situație, vedem luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi sunt disponibile sâmbătă, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni