• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Noile peripeții ale membrilor din Brigada Nimic i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! Serialul, lider de audiență!

Noile peripeții ale membrilor din Brigada Nimic i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! Serialul, lider de audiență!

Noile peripeții ale membrilor din Brigada Nimic i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor! Serialul, lider de audiență!

Luni seară, Brigada Nimic s-a ocupat de un caz extrem de sensibil, avându-l ca protagonist pe liderul lor: comisarul Vișan. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au anihilat într-un final gruparea fetelor specializate în șantajarea bărbaților însurați, iar aventura lor i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Serialul a fost lider de audiență!

Echipa de polițiști specializați în cele mai neînsemnate cazuri ale Secției 33 a avut de înfruntat aseară peripețiile amoroase în care a intrat șeful lor. Lucrurile s-au complicat semnificativ atunci când, în încercarea de a le prinde pe infractoare, Giovanni a ajuns să fie chiar el pradă și s-a lăsat sedus de una dintre fete.

Situațiile amuzante prin care a trecut Brigada Nimic i-au ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane, serialul plasându-se pe primul loc în preferințele celor de acasă. Luni seară, în intervalul 20:27 – 21:27, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 5.8 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

În această seară, Brigada are de rezolvat un nou caz nesemnificativ: furtul de arbori ficus din holul unui bloc vechi de apartamente. În același timp, secția de poliție primește un oaspete important din SUA, un detectiv-șef de la NYPD, ca parte a unui program internațional de cooperare în domeniul aplicării legii. Vișan încearcă să-și impresioneze oaspetele, sperând să ajungă și el în SUA prin același program, dar Brigada Nimic îi strică planurile. Cum reușesc cei patru să distrugă visul lui Vișan, vedem în această seară.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi, sâmbătă, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni