• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Distracție, adrenalină și cutii ce ascund sume importante! Începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

Distracție, adrenalină și cutii ce ascund sume importante! Începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

Distracție, adrenalină și cutii ce ascund sume importante! Începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

”Distracție, adrenalină și 100.000 de mii de motive să petrecem împreună această oră”, le va spune Cosmin Seleși concurenților, înainte de a da startul unei noi săptămâni de show!

Sumele au fost distribuite, cutiile închise și concurenții s-au așezat la locurile lor, deci voia bună poate începe. De astăzi și până vineri, de la ora 18:00, fiecare dintre cei extrași se va lupta cu intuiția și cu sfaturile primite din jur pentru a câștiga sume cât mai mari, de la 1 ban la 100.000 de lei

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Roxana Parascan, Miki Moraru, Vlăduț Simionescu, Andreea Ferkel, Ferucio Damian, Ema Pîrvu, Ben Teekloh, Ana Maria Udriște, Gabriel Pică, Iuliana Hodoș, Miruna Puiu, Lorin Druță, Beniamin și Iosif, Tatiana Busuioaca, Tiberiu Trocaru, Cătălina Filip, Ștefania Păun, Alex Furman, Cristina Dinu, Bogdan Urucu, Florentina Baloș, Nicolas Stativă și Laura Cherecheș. În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.

Ca de fiecare dată, ”24 de căutători de comori cu simțurile în alertă” sunt gata să dea iama în tezaurul ascuns de doamna avocat și să deschidă toate sumele mici, astfel încât să facă Banca să vină cu oferte cât mai mari. Cine va reuși sau cine va face fix opusul, vedem zi de zi.

Doamna avocat Eugenia Bobe îi va reaminti lui Seleși că treaba ei este făcută: ”vă dau cutiile la timp, bine sigilate” și că nu există nicio șansă să-i dea indicii despre cum ascunde sumele! Evident, el va încerca să o mai descoasă, dar se pare că misterul va rămâne la fel de mare!

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni