Aproape 95.000 de lei câștigați săptămâna aceasta la Batem Palma?

Aproape 95.000 de lei câștigați săptămâna aceasta la Batem Palma?

Distracție, energie din cale afară și câștiguri impresionante – s-a mai încheiat o săptămână din show-ul zilnic, Batem Palma?.

Cosmin Seleși le-a adus celor de acasă în fiecare seară concurenți dornici să se ia la întrecere cu intuiția și care au oferit adevărate spectacole în serile lor de joc. Telespectatorii le-au preluat emoțiile și nu au ratat niciun minut din emisiunea care aduce în mai puțin de o oră, premii de până la 100.000 de lei.

De această dată, calculatorul i-a ales pentru joc pe Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Fedi el Dic, Diana Roșca și Robert Frățilă. Săptămâna a început cu emoții imense, după ce Ada a ales să bată palma în ultima rundă pentru suma de 50.925 de lei. Spre șocul ei și al colegilor, în cutia pe care a ales să nu o deschidă... se afla chiar valoarea cea mai mare, de 100.000 de lei. Și marți, Gabriel a mers până aproape de final și avea încă 100.000 de lei pe tablă. El a acceptat oferta băncii de 25.120 lei și s-a dovedit câștigător deoarece în propria cutie avea 25.000 de lei. Fedi a crezut că-n cutia se află o valoare mică și a plecat acasă cu o ofertă a băncii de 2769 lei. Diana a mers până la capăt și a câștigat 100 lei, cât avea în cutie. Iar Robert a luat decizia potrivită și a bătut palma pentru 13.500 lei, deși avea doar 10 lei în cutia lui.


Ce a urmat fiecărei ieșiri din competiție? Alăturarea altor concurenți! Cristina Dinu, Bogdan Urucu, Florentina Baloș, Nicolas Statică și Laura Cherecheș sunt cei cinci care au acceptat provocarea show-ului săptămâna aceasta și despre care am aflat deja primele lucruri. Pe mai departe îi vom descoperi și totodată vom afla cum stau cu intuiția când calculatorul îi va extrage la joc.
Cu un total de peste 94.600 de lei câștigați în doar cinci zile, e vremea pentru o scurtă pauză! Se încheie repede deoarece de luni, de la ora 18:00, emisiunea revine cu noi întreceri cu intuiția și cu râsete ce nu ar trebui ratate, doar pe PRO TV!

​Pentru cei care vor să afle mai rapid ce se află în cutii, Batem Palma? este în avans pe VOYO.

FOTO: BATEM PALMA?

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni