• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cum a reacționat Alexandra Giurgiu după ce a câștigat 100 de lei în prima ediție a noului sezon „Batem Palma?”

Cum a reacționat Alexandra Giurgiu după ce a câștigat 100 de lei în prima ediție a noului sezon „Batem Palma?”

Noul sezon „Batem Palma?” este aici, iar Cosmin Seleși este pregătit să le ofere concurenților norocoși cât mai mulți bani! În prima ediție, concurenta Alexandra Giurgiu a câștigat doar 100 de lei, însă este mândră de reușita sa.

Alexandra Giurgiu a pășit încrezătoare la pupitru, cu speranța de a se afirma și de a se folosi de intuiție pentru a obține sume uriașe de bani. Din păcate însă, concurenta a reușit să pună mâna pe doar 100 de lei, însă nu pare deloc dezamăgită de alegerile făcute. Imediat după terminarea ediției, ne-a oferit un scurt interviu în care ne-a spus cum se simte după întreaga experiență:

„Încă mai am emoții, cu siguranță sunt constructive! Eu sunt foarte mândră și recunoscătoare pentru ce am obținut pentru că eu am venit aici cu scopul de a fi un best of, să fiu un model pentru ceilalți și nu am venit ghidată după suma care se află în cutie. Cu siguranță spre mine vor veni noi oportunități și acesta este rolul - să avem experiențe noi, să dobândim cât mai multă cunoaștere.. Nu am cuvinte să pot să explic”, a spus ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni