• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Reacția Oanei Ceauși după participarea la Batem palma?: “Mi-am depășit limitele, m-am provocat pe mine!”

Reacția Oanei Ceauși după participarea la Batem palma?: “Mi-am depășit limitele, m-am provocat pe mine!”

Reacția Oanei Ceauși după participarea la Batem palma?: “Mi-am depășit limitele, m-am provocat pe mine!”

Ediția cu numărul 8 a adus-o la pupitru pe Oana Ceauși, psiholog de meserie. Concurenta care a participat la emisiunea Batem palma?, prezentată de Cosmin Seleși, a câștigat 5.000 de lei. Iată ce ne-a declarat după show.

“Sunt emoționată în momentul ăsta. Pentru că este foarte multă energie, îmi vine să și plâng, dar nu e un lucru rău. E nevoie de o descărcare de energie acumulată”, a mărturisit Oana.

Concurenta regretă că nu a câștigat o sumă mai mare, însă este bucuroasă că a învățat ceva din această experiență, că s-a distrat și mai ales că a cunoscut oameni faini. 

“Îmi pare rău că nu am câștigat o sumă mare, așa pentru orgoliul meu și cred că este o lecție pentru mine să nu mai caut să satisfac ego. Totuși nu uit de ce am venit, am venit să mă distrez, am venit să mă simt bine și îmi plac foarte mult oamenii ăștia pe care i-am cunoscut. Mi-am depășit limitele, m-am provocat pe mine”, a adăugat Oana. 

Batem palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni