• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Peste 69.000 de lei au fost câștigați în prima săptămână la show-ul "Batem Palma?" ! Emisiunea a fost lider de audiență

Peste 69.000 de lei au fost câștigați în prima săptămână la show-ul "Batem Palma?" ! Emisiunea a fost lider de audiență

Peste 69.000 de lei au fost câștigați în prima săptămână la show-ul "Batem Palma?" ! Emisiunea a fost lider de audiență

De luni, de la ora 18:00, în fiecare seară, telespectatorii s-au putut bucura de primele ediții ale show-ului în care concurenții se iau la întrecere cu norocul, își pun intuiția la bătaie și speră ca la final să câștige marele premiu: 100.000 de lei. Primele 5 ediții ale show-ului Batem Palma? prezentat de Cosmin Seleși le-au înseninat serile celor de acasă, emisia fiind lider de audiență în fiecare zi. 

Selectați aleatoriu de calculator, primii concurenți care au luptat cu emoțiile și norocul au fost: Eliza Fermuș, Marius Ursan, Andreea Lupescu, Mihai Manolache și Gwendoleen Cepraga. Cei cinci au reușit să câștige în total suma de 69.011 lei. Fie că au mers până la capăt și au plecat acasă cu banii din cutia lor, fie că au bătut palma, aceștia au avut parte de super experiențe și au arătat că show-ul le-a schimbat viața. 

După participare, Eliza a declarat că va folosi suma câștigată pentru a face o nuntă ”frumușică pe banii PRO TV”, iar Marius a admis că a fost destul de relaxat și ”nu s-a agitat foarte tare pentru  că a mers pe calcul matematic”. Andreea a fost surprinsă să fie aleasă de calculator și pusă în fața jocului deoarece a avut ”foarte multe emoții”. Încărcat cu energie după joc, Mihai a admis că ”am mers pur și simplu... m-am gândit să fac ceva ce nu a mai făcut nimeni”. Cea care a încheiat săptămâna, Gwendoleen a recunoscut că s-a simțit super bine și că ”nu există strategie, ci intuiție. Fiecare merge pe mâna lui”. 

Dacă cei cinci au plecat acasă, alții au pășit pe platou și s-au alăturat panelului de 24 de concurenți: Laurențiu Alexa, Adriana Oltean, Lucian Tudora și Ramona Năstăsoiu. 

Cine va juca săptămâna viitoare? Câți bani vor câștiga? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:30, pe PRO TV! 

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni