• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Gwendoleen Cepraga a câștigat 2.500 de lei la Batem Palma?: „Am scăpat de emoții”

Gwendoleen Cepraga a câștigat 2.500 de lei la Batem Palma?: „Am scăpat de emoții”

Gwendoleen Cepraga a fost concurenta care a participat și a câștigat bani, în a cincea ediție a emisiunii „Batem Palma?”, prezentată de Cosmin Seleși. Iată reacția ei după ce a câștigat 2.500 de lei!

Gwendoleen Cepraga este norocoasa celei de a cincea ediție a emisiunii „Batem Palma?”. Aceasta a avut propriul său parcurs în competiție și chiar dacă nu a pus mâna pe marele premiu, este fericită pentru că a câștigat 2.500 de lei:

„Am scăpat de emoții! Mă simt super bine. Am venit aici să mă simt bine, să cunosc oameni noi.. Cred că nu există strategie în acest joc. Cred că intuiția și ce trebuie să faci, aia faci. Fiecare merge pe mâna lui, cum ar veni. Și eu am făcut la fel și nu îmi pare rău de nimic. Pur și simplu asta a fost! Nu am niciun regret în general, deciziile pe care le iau sunt bine luate la momentul respectiv”, a spus concurenta.

Batem palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni