• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Ce a învățat Andreea Lupescu din experiența Batem Palma?: “Asta e o luptă pe care o duc de câțiva ani!”

Ce a învățat Andreea Lupescu din experiența Batem Palma?: “Asta e o luptă pe care o duc de câțiva ani!”

Ce a învățat Andreea Lupescu din experiența Batem Palma?: “Asta e o luptă pe care o duc de câțiva ani!”

Ediția cu numărul 3 a adus-o la pupitru pe Andreea Lupescu, PR manager. Concurenta spune că a fost luată total prin surprindere și totodată copleșită de emoții când a ajuns față în față cu Cosmin Seleși. 

“A fost mult mai greu decât mi-am imaginat. Nu mă așteptam să iasă numele meu. M-a luat total prin surprindere (...) Mi-a fost foarte greu să mă adun pentru că în primul rând am avut destul de multe emoții și în al doilea rând, când ești pe scaun acolo chiar auzi publicul, auzi reacțiile și e foarte greu să nu te influențeze…și de multe ori ești tentat să mergi mai departe așa pentru energia colectivă și pentru entuziasmul din jurul tău”, a declarat Andreea după emisiune. 

Chiar dacă nu a câștigat o sumă mare, concurenta e fericită că a putut învăța ceva din această experiență. Andreea Lupescu a plecat acasă cu 1.611 lei.

“Nu-mi pare rău pentru că am învăț ceva din asta. Am câștigat o sumă de bani și are 16, care e numărul meu norocos. (…) Aș spune că experiența de la Batem palma m-a adus mai în contact cu mine și chiar dacă nu am câștigat o sumă mare de bani, am văzut ce se întâmplă pe interior și mi-am dat seama pentru a nu știu câta oară că ar trebui să ascult mai mult de vocea mea interioară și mai puțin de ce aud din stânga și din dreapta. Asta e o luptă pe care o duc de câțiva ani, să nu mă las atât de tare influențată de ceea ce zic ceilalți sau de ce cred ceilalți și să fiu atentă la ce cred eu și ce am eu nevoie până la urmă”, a declarat concurenta. 

Batem palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni