• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Marius Ursan a câștigat 15.000 de lei în a doua ediție Batem palma?: „Este o sumă foarte bună!”

Marius Ursan a câștigat 15.000 de lei în a doua ediție Batem palma?: „Este o sumă foarte bună!”

24 de concurenți vor putea pune mâna pe premiile uriașe din cele 24 de cutii, care ascund sume de la 1 la 100.000 de lei! În cea de a doua ediție a emisiunii „Batem palma?”, Marius Ursan a reușit să câștige 15.000 de lei, bani cu care are planuri mari. 

Marius Ursan este concurentul norocos din cea de-a doua ediție a emisiunii „Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși. Acesta nu doar că a participat la joc, ci a reușit să câștige suma de 15.000 de lei. Imediat după aflarea premiului, bărbatul a declarat că s-a lăsat ghidat de logică și a încercat să rămână relaxat pe parcursul concursului:

„Nu mă așteptam! Cred că, totuși, am fost destul de relaxat și nu m-am agitat foarte tare pentru că am mers pe calcul matematic.”, a spus el după ce a câștigat.  

În ceea ce privește modul în care banii vor fi cheltuiți, Marius Ursan a declarat că suma câștigată va fi acordată copiilor lui, care își doresc să meargă într-o excursie: 

„Este o sumă foarte bună, trebuie să recunoaștem! Banii vor pleca într-o excursie pentru copii, obligatoriu.”, a adăugat el. 

Se pare că experiența emisiunii a fost una care l-a făcut pe Marius să încurajeze și alți oameni să participe la show:

„Experiența este grozavă! Încurajez tineri, copii să vină să facă pasul în față, să vină aici pentru că n-o să piardă și n-o să regrete nimic. O experiență fantastică!”, a mai spus Marius. 

Batem palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni