• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cum s-a descurcat Cosmin Diaconu, românul care i-a creat ținute lui Beyonce pentru concerte, la show-ul Batem palma: „Plec cu un bagaj de sute de mii de euro!”

Cum s-a descurcat Cosmin Diaconu, românul care i-a creat ținute lui Beyonce pentru concerte, la show-ul Batem palma: „Plec cu un bagaj de sute de mii de euro!”

Cum s-a descurcat Cosmin Diaconu, românul care i-a creat ținute lui Beyonce pentru concerte, la show-ul Batem palma: „Plec cu un bagaj de sute de mii de euro!”

Cosmin Diaconu se numără printre norocoșii care au avut ocazia să lucreze cu Beyonce, una dintre cele mai mari artiste din lume. Designerul vestimentar a creat câteva dintre ținutele pe care „Queen B” le-a purtat în timpul turnerului său mondial, Renaissance.

Tânărul provine din Valea Seacă, un sat din Bacău, și are o poveste de viață impresionantă.

În cadrul show-ului prezentat de Cosmin Seleși, concurentul a bătut palma pentru 18.000 de lei.

„A fost puțin cu emoții la început, dar m-am relaxat… Am zis e doar un joc, sunt eu însumi și totul a mers foarte fain. Chiar am trăit momentul și chiar m-am relaxat. Mi-a plăcut foarte mult! (…) Toți au vrut să meargă spre partea de nu mă uit la om, mă uit la cutie. Eu am mers pe suflet”, a declarat Cosmin după emisiune.

Tânărul este entuziasmat de câștig și știe deja ce va face cu bani.

„E o sumă frumoasă. Nici nu mă așteptam la așa de mult. A fost super bine. Așa cum am promis de la început, o parte din sumă o să-i dau mamei mele pentru că are nevoie de o operație și restul o să-i investesc în ceea ce fac acum. Am un brand, mi-am deschis o mică companie și are nevoie de finanațare, pentru că suntem la început”, a explicat Cosmin.

Pe lângă banii câștigați, Cosmin a legat și câteva prietenii frumoase.

„Plec cu un bagaj de sute de mii de euro. Am trăit o experiență pe care nu o să uit niciodată. Mi-am petrecut și ziua mea de naștere și am marcat un punct foarte important din viața mea. Am învățat foarte multe de la oameni și e incredibil .. sunt foarte mulți oameni frumoși, oameni care au o poveste de viață complet diferită și vor să dăruiască puțin din ceea ce au trăit. Deci plec cu un bagaj de nedescris”, a conchis concurentul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

„Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni